INTERSPORT vil samarbeide med din klubb

INTERSPORT har lang erfaring med å samarbeide med lokale klubber. Vi ønsker å fortsette å være norske idrettsklubbers lokale støttespiller. INTERSPORT samarbeider med de beste utstyrsleverandørene i verden. Det gir oss tilgang til det meste av det beste klubbutstyret innenfor de fleste idretter.

Ta kontakt med oss hvis dere trenger hjelp med utstyrsavtale og valg av kolleksjoner. Sammen finner vi utstyret som passer deres klubb. Om dere bare vil ha drakter, eller om dere ønsker en mer komplett kolleksjon med shorts, joggedresser, ytterjakker, bagger, legeskrin eller enda mer. Vi setter sammen en pakke etter deres ønske.

Flere av våre butikker har trykkpresse som raskt trykker logoer, nummer og navn på alle tekstiler. Dette bidrar til god profilering og synlighet.

INTERSPORT arrangerer klubbkvelder med medlemstilbud for alle samarbeidspartnere. Vi stiller også opp på konkurranser, cuper og andre arrangementer for å informere og gjøre klubbhandelen enklere.

Klubbavtale med INTERSPORT

For klubber som har avtale med INTERSPORT, kan klubbkolleksjonen kjøpes i vår app. Appen kan lastes ned HER for Appstore og HER for Google play.

    1. Register telefonnummer
    2. Trykk på «Profil»
    3. Trykk på «Klubbtilknytning» og finn din klubb
    4. Klubbkoden finner du på din klubb sin hjemmeside
    5. Trykk «Hjem» og oppdater app en gang (trekk ned)

Du vil da finne klubbkollesjonen i appen, valgte produkter kan personaliseres og du vil motta produktene hjem i postkassen på 3-5 dager. Strekkoden øverst på «Profil» brukes til å registrere kjøp i butikk.

Kontakt oss

For forespørsler om klubbavtale og øvrige spørsmål rundt leveranser av klubbekledning kontakt din lokale Intersport butikk eller på: klubb@intersport.no

For forespørsel om klubbsamarbeid og sponsorater kontakt din lokale butikk for lokale samarbeid eller for nasjonale samarbeid på sponsor@intersport.no

Vi får mange forespørsler om sponsorsamarbeid så vi ber om at du/dere legger tid i en utfyllende søknad. Det er særlig viktig at dere synliggjør på hvilken måte samarbeidet gir en verdi for begge parter. Ufullstendige søknader vil ikke bli lest og besvart.

INTERSPORT - The heart of sport