Betalingsalternativer

Kortbetaling

Nettbutikken bruker Adyen som betalingsformidler. Adyen er en sikker og stabil betalingsløsning. Vi bruker sikkerhetsstandard 3D-Secure, SSL, Verified by Visa, MasterCard Secure Code. Betalingssidene er kryptert og sikret, slik at ingen kan se din kortinformasjon. Gyldig betalingskort i nettbutikken er Visa og MasterCard.

Vipps

Vipps ønsker å gjøre kjøpsopplevelsen lettvint og trygg. For å betale med Vipps så må du laste ned appen fra App Store eller Google Play. Deretter må du åpne Vipps, registrer deg og følge stegen oppgitt i appen.

Klarna
    Faktura

Kjøp nå – betal etter levering Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Et fakturagebyr på kr. 29,- tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på kr. 64,- og en forsinkelsesrente på 9,50%. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din e-post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Konto

Delbetale fra kr. 95,- per måned! Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også muligheten til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med. Les mer om Klarna konto.