Retur og reklamasjon

Har du kjøpt en vare på intersport.no eller i en av våre Intersport butikker, kan du returnere vare gjennom Postnord eller i utvalgte Intersport butikker innen 14 dager. Husk at varen(e) skal være ubrukt, alle merkelapper skal henge på og returneres i sin originalemballasje.

Vi gjør oppmerksom på at kjøper ikke kan angre på kjøp av ski hvor bindinger er montert og/eller justert etter vekt og/eller skostørrelse. Dette gjelder forøvrig alle produkter hvor det er en eller annen form for personlig tilpasning involvert (eksempelvis klubblogoer, initialer osv.). Av hygieniske årsaker byttes ikke badetøy og undertøy (boksere, hipsters, truser ol.)

Velger du å returnere pakken med Postnord, så må pakken leveres inn på et Postnord (Mypack) utleveringssted. Husk å få kvittering med forsendelsesnummer.

Retur i nettbutikk

Du kan enkelt sende oss de varene du ønsker å returnere:

1. Last ned og fyll ut angreskjema her.

2. Pakk varen og angrerettskjema inn i emballasjen den ble levert i.

3. Fest returseddelen som fulgte med din ordre på utsiden av pakken, slik at returen blir kostnadsfri for deg. Vær oppmerksom på å ikke feste returseddelen direkte på produkt eller produktemballasje.

4. Lever pakken til et MyPack-utleveringssted. Pakken må sendes med PostNord da dette er vår leveringspartner. NB! Husk å få kvittering med forsendelsesnummer.

Alle varer som kommer i retur til oss krediteres automatisk. Vi krediterer tilbake tilgodehavende beløp innen 14 dager etter at varen er mottatt i retur til oss. Det vil alltid bli kreditert til samme kort som ble benyttet under betaling av ordren. Du vil motta en e-post fra oss så snart krediteringen er foretatt.

Om annen størrelse/farge/vare ønskes, må du sette en ny bestilling i nettbutikken.

Retur/Bytte i butikk

Ønsker du å bytte/returnere varen(e) over disk i butikk, er det mulig i de fleste Intersport butikkene. Hvis det gjelder en vare som er kjøpt i nettbutikken, anbefaler vi at du kontakter butikken for å høre om du får byttet varen hos de før du tar turen bort. NB! Husk å ta med fakturakopi eller kvittering som gyldig kjøpsdokumentasjon.

Klikk her for å finne din nærmeste INTERSPORT butikk.

Reklamasjon

Er det feil eller mangler på varen, eller vi har sendt deg feil vare, så vil du få refundert beløpet. Ved gyldig reklamasjon vil du få dekket returkostnaden. Ta kontakt med kundeservice før du sender varen(e) i retur.

Retur av elektroniske produkter

Elektroniske produkter skal ikke kastes sammen med annet avfall. Vi tar vederlagsfritt i mot retur av elektroniske produkter av samme type eller funksjon som er kjøpt i våre butikker. EE-avfall må IKKE kastes med vanlig avfall.