RETUR OG REKLAMASJON

Har du kjøpt en vare på Intersport.no kan du returnere varen via Postnord innen 14 dager. Husk at varen(e) skal være ubrukt, alle merkelapper skal henge på og returneres i sin originalemballasje.

Vi gjør oppmerksom på at kjøper ikke kan angre på kjøp av varer som er spesialtilpasset. (Eks klubbtøy med logo og initialer, ski som er spesialtilpasset,)Sykkel må byttes i butikk. Av hygieniske årsaker byttes ikke badetøy og undertøy (boksere, hipsters, truser ol.)

Velger du å returnere pakken med Postnord, så må pakken leveres inn på et Postnord (Mypack) utleveringssted. Husk å få kvittering med forsendelsesnummer. Alle varer som kommer i retur til oss krediteres automatisk. Vi krediterer tilbake tilgodehavende beløp innen 14 dager etter at varen er mottatt i retur til oss. Det vil alltid bli kreditert til samme kort som ble benyttet under betaling av ordren. Du vil motta en e-post fra oss så snart krediteringen er foretatt. Frakt krediteres ikke.Om annen størrelse/farge/vare ønskes, må du sette en ny bestilling i nettbutikken.