Fordel og Lojalitetsprogram

BESØK VÅR INTERSPORT APP

Hva finner du i APP-en?

I vår INTERSPORT APP får du tilgang til eksklusive tilbud, en sniktitt på nyheter og LIVE sendinger. Husk å skanne strekkoden i APP-en når du kjøper i butikk, slik at alle dine kvitteringer blir samlet under din profil. Da har du god oversikt over alle dine kvitteringer digitalt, dersom det skal oppstå noe og du trenger å henvise til den.

I INTERSPORT APP-en har du en enkel og rask tilgang til dine eksklusive medlemstilbud. Du vil også se gjeldene rabattkoder i appen, denne benyttes dersom du shopper på intesrport.no. Du finner også oversikt over dine rabattkoder på clubintersport.no. Logg inn med ditt mobilnummer, du vil få tilsendt en verifiseringskode på mobilen som du skriver inn. På denne siden kan du også alltid endre dine samtykker, eller melde deg ut av Club INTERSPORT.

Optimaliser din brukeropplevelse

For å kunne gi deg optimale tilbud og brukeropplevelse i appen, anbefaler vi at du gjør tilpasninger slik at dette blir mulig på din profil. Dette gjøres i app: profil -> samtykker -> gjør dine personlige tilpasninger

Din tilbakemelding er viktig for oss!

Vi i INTERSPORT ønsker å bli best på kundeservice, og vi er derfor avhengig av din ærlige tilbakemelding. Tilbakemeldingsfunksjonen er anonym og valgfri, men dersom du ønsker å hjelpe oss med å bli bedre, kan du aktivere muligheten for dette i appen:->pinch innstillinger->sweipe så den markeres blå. Dette kan også gjøres på min side clubintersport.no: logg inn->samtykker og personvern->sweip så pinch markeres blå.

Slik laster du ned INTERSPORT APP-en

INTERSPORT APP-en kan lastes ned helt gratis på Google Play eller APP store.

For Google Play, last ned HER

For APP store, last ned HER

Meld deg inn i Club INTERSPORT HER