Suunto

Blogg

Suunto GPS-klokker

Helt siden oppstarten i 1936 har Suunto jobbet for å kunne tilby sine kunder orientering i verdensklasse, uavhengig om du ønsker å bestige høye fjelltopper eller dykke ned på havets dyp. Grunnleggeren, den finske orienteringsløperen Toumas Vohlonen, fant en nøyaktig måte å orientere seg på sine eventyr – resultatet ble starten på Suunto.

Blogg
Blogg
Blogg

Spartan Ultra multisportsklokke
Suunto Spartan Ultra er en avansert multisportklokke med GPS og pulsmåling for aktive mosjonister og utøvere. Spartan Ultra måler treningen nøyaktig og gir nyttig innsikt om resultater og utvikling. Klokken byr på et stort utvalg av forhåndsinnstilte aktiviteter, som triatlon, svømming, sykkel, løping og langrenn. I tillegg kan klokken skille på ulike typer trening, konkurranser og aktiviteter. Klokken måler din aktivitet hele døgnet, med daglige og ukentlige antall steg, kalorier og aktiv treningstid, og gir deg dermed full oversikt over ditt samlede aktivitetsnivå. Opptil 26 timer batteritid med 1 sek GPS-intervall.

Spartan Sport multisportsklokke
Suunto Spartan Sport er en avansert multisportklokke med GPS og pulsmåling. Den har mange forhåndsinnstilte sportsaktiviteter og oppsett. Du kan enkelt legge inn egne økter, mål og løperuter, og få spesialtilpassede treningsprogram satt opp - ut i fra ditt nivå og dine mål. Opptil 18 timer batteritid med 1 sek. GPS-intervall. Stor og lettlest touchskjerm i farger. Avanserte analysefunksjoner.

Spartan Trainer Wrist multisportsklokke
Fullverdig treningsklokke med GPS i et lite format og med lav vekt. Spartan Trainer passer alle nivåer av trening, med omfattende muligheter for treningsanalyse. Forhåndsinnstillinger på mer enn 80 forskjellige sporter. Klokken har en rekke funksjoner for navigasjon, aktivitetsmåling, søvnregistrering, tilkobling til telefonen og 3 ulike nivåer for batteritid. Du kan registrere flere sporter under samme økt. Nøyaktig pulsmåling i håndledd med Valencell-teknologi. Vanntett ned til 50 meter. Vekt: 56 gram. Batteritid på 10 timer i treningsmodus (opptil 30 timer i hvilemodus).

Traverse sportsklokke
Suunto Traverse er en god sportsklokke med GPS og mange navigasjonsfunksjoner, spesielt beregnet på turbruk. Last inn ruter med "varmekart"-funksjonen, og opplev de mest populære rutene blant andre Suunto-brukere. Kan kobles til Bluetooth-pulsbelte. Barometer-funksjonen holder deg oppdatert på værforholdene, samt forteller deg når du får best dagslys. Attraktivt design gjør dette til en klokke du kan bruke både til sportslige aktiviteter og til hverdagsbruk. Lang batterilevetid.

 

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!