Recon LM elsykkel dame
Produktinformasjon

Load Master (LM) er allrounderen i Recon-serien og passer for deg som vil ha en el-sykkel som takler alle former for underlag. Asfalt, grus, sørpe, snø og lett sti; Recon LM er brukssykkelen til lange turer i skog og mark eller utfordrende pendlerveier.

En fullspekket hardtail E-SUV med rå utstyrspakke bestående av heldekkende skjermer i metall, kraftig støtte, bagasjebærer (MIK 25 kg) med integrert baklys og Lezyne Power STVZO E115 frontlykt med hele 310 lumen.

Nyutviklet, hydroformet aluminiumsramme med gjennomgående akslinger, integrert kabelføring, tapered styrerør og integrert batteri på 504 Wh fra Shimano kombinert med nyheten Shimano EP6 drivenhet som yter hele 85 Nm som gir formidabel kraft i motbakker og rekkevidde nok til gode langturer. Shimano EN600 kjørecomputer med 1.4 fargedisplay gir deg full oversikt over rekkevidde, tripteller, assistansenivå, hastighet mm. Sykkelen kan settes opp til dine personlige preferanser via Shimanos egen app eTube hvor du kan lese av bruksmønster, kjøredata samt sette opp personlige assistansenivåer på drivenheten.

Kraftig hjulsett bygget på Shimano TC500 nav med maskinlager, dobbeltbunnede felger og kraftige eiker skodd med nyheten WTB Intersector sørger for overlegen fremkommelighet på røft underlag samtidig som du får lav rullemotstand på asfalt og grus. Shimano hydrauliske skivebremser med 180mm rotorer foran og bak gir god modulering og stoppekraft uavhengig av føreforhold. SR Suntour XCM32 dempegaffel med 100mm vandring og mekanisk lockout sørger for god kontakt med underlaget samtidig som den gjør forsering av fortauskanter, røtter og mindre steiner enklere og mer behagelig.

Recon LM kommer med nyheten Shimano Cues 9-delt drivverk med LinkGlide teknologi som i tillegg til fløyelsmyke girskift har en holdbarhet opptil 3x lenger enn tidligere drivverk fra Shimano.

Testvinnende Fizik Terra Alpaca X5 sadel i 145 mm bredde gjør at du sitter godt, samtidig som den gir god støtte. WMS-modellen av Recon LM har damespesifikk ramme med kortere overrør (reach) og lavere standover, slik at det er lettere å stige av; og på sykkelen samt at det er enklere å stå over sykkelen. Recon LM kommer med 29x2.25 hjulstørrelse mens Recon LM WMS leveres med 27.5x2.4 hjulstørrelse.

Flere detaljer:

 • Robust e-SUV med kraftig Shimano motor på 85 Nm
 • Heldekkende skjermer i metall
 • God plass til piggdekk
 • Kraftig dempegaffel med 100mm vandring
 • MIK bagasjesystem med integrert LED baklys
 • Påkostet Fizik Terra Alpacca sadel
 • Lezyne 310 lumen frontlykt
 • Helt nye Shimano Cues 9 girs drivverk
 • 504 Wh integrert batteri fra Shimano
 • Rekkevidde asfalt: >200km
 • Rekkevidde aktiv/terreng: >70km

Jager · Recon LM elsykkel dame

42.999 kr
Recon LM elsykkel dame tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først

Anmeldelser