Cannondale får du i utvalgte INTERSPORT butikker.

Cannondale-syklene selges ikke i nettbutikken, men selges eksklusivt i butikkene nedenfor:

Intersport FlisaIntersport MandalIntersport Kristiansand-SkippergataIntersport TrysilIntersport Oppdal


Cannondales lidenskap for nyskapende sykkelteknologi gir maks sykkelglede.

De er en av sykkelindustriens ledende innovatører. Med banebrytende teknologier fortsetter Cannondale å utvikle sykler for at alle skal oppleve maksimal sykkelglede. Nybegynnere så vel som profesjonelle. Cannondale fokuserer på kvalitet og gode kjøreegenskaper, og utvikler avanserte løsninger i samarbeid med sine egne profesjonelle sykkellag. En av deres innovasjoner er 3D smiing av sykkeldeler.

Les mer om 3D smiing og Cannondale lenger ned på siden.

F-Si Carbon 5

Cannondale F-Si Carbon 5

F-Si Carbon 5 er en rå hardtail for ritt og seriøs trening. Avansert ramme bygget på innspill fra World Cup-ryttere i Cannondales BallisTec™ karbonteknologi. Rock Shox Reba RL luftdempegaffel med 100 mm vandring, SRAM NX Eagle 1x12 drivverk og Tubeless Ready WTB STX i23 felger gir deg rå komponenter for prisen, og en sykkel som er klar for ritt, trening og koseturer i terrenget. 

Scalpel-Si 6

Cannondale Scalpel-Si 6

Rittfulldemper med robust aluminiumsramme og Shimano SLX/XT girsystem for maratonritt og lange treningsøkter i skog og mark. Scalpel-Si 6 kommer med blant annet Tubeless Ready WTB hjul, WTB Ranger Comp dekk og Shimano SLX/XT girsystem med stor kassett (11-46T) som gjør den egnet til både raske turer langs grusveier, samtidig som den passer bra for lek og utforskning av lette stier. 

Topstone Sora

Cannondale Topstone Sora

Topstone er sykkelen for deg som ser etter en allsidig sykkel til tur, trening og ritt på både grus og asfalt. SmartForm C2 aluminiumsramme med gaffel i fullkarbon, stor dekklaring og avslappet geometri gjør dette til en ypperlig sykkel for små og store eventyr. Rammen har festepunkter for skjermer, flaskeholdere, rammevesker og utstyrsbagger og er et perfekt utgangspunkt for bikepacking og langturer.

Topstone 105

Cannondale Topstone 105

Topstone er sykkelen for deg som ser etter en allsidig sykkel til tur, trening og ritt på både grus og asfalt. SmartForm C2 aluminiumsramme med gaffel i fullkarbon, stor dekklaring og avslappet geometri gjør dette til en ypperlig sykkel for små og store eventyr. Rammen har festepunkter for skjermer, flaskeholdere, rammevesker og utstyrsbagger og er et perfekt utgangspunkt for bikepacking og langturer.

CAAD12 Disc Ultegra

Cannondale CAAD12 Disc Ultegra

CAAD12 er blant markedets aller stiveste og letteste aluminiumsracere. Gjennom kontinuerlig utvikling og tett samarbeid med proffsyklister mener mange at Cannondale har satt en ny markedsstandard når det kommer til ytelse, vekt og stivhet. Denne sykkelen egner seg for alt fra nybegynnere til erfarne rittsyklister. Velprøvde og anerkjente komponenter gir svært mye sykkel, til en konkurransedyktig pris. 

Synapse Carbon Disc Ultegra

Cannondale Synapse Carbon Disc Ultagra sykkel

Cannondale Synapse er den ultimate sykkelen for trening og ritt. Fremtidsrettet landeveissykkel for aktive syklister. Synapse har en svært avansert karbonramme på kun 950 gram og geometri tilpasset lange turer og ritt. Gjennomgående akslinger og hydrauliske skivebremser gir plass til opptil 32 mm brede dekk. Rammen har skjulte skjermfester, som gjør sykkelen godt egnet til pendling og trening i rufsete vær. 

Noen av Cannondales innovasjoner:

OPI- One Piece Integration

Mens flere sykler krever mange små deler, bruker Cannondale 3D smiing for å redusere antall deler. 3D smiingen gjør at syklene får færre skjøter, sveiser og andre fester. Det øker styrken på sykkelen og reduserer mengden overflødig materiale og vekt.

Lefty

Lefty er Cannondales egen en-fots dempegaffel og er designet for offroad og utforsykling. Deler av Lefty er laget ved hjelp av 3D smiing og det gjør gaffelen stivere, sterkere, smidigere og lettere enn andre gafler i markedet med samme styrke og stivhet.

HollowGram og SI

Muskelkreftene dine blir forvandlet til fart gjennom kranken. Cannondales HollowGram og SI kranksett er blant markedets letteste, men stiveste kranker. De konverterer kraft til fart på best mulig måte.

 

Les mer om Cannondale og deres sykler her. 

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer