Recon 1 elsykkel
Produktinformasjon

Recon 1 er den perfekte elsykkel til aktiv sykling på sti, i skog og utmark. Med kraftig ramme og hjul kombinert med en leken dempegaffel fra Rockshox får du en sykkel som innbyr til aktiv sykling i både flatt og kupert terreng.

Nyutviklet, hydroformet aluminiumsramme med gjennomgående akslinger, integrert kabelføring, tapered styrerør og integrert batteri på 504 Wh fra Shimano. Kombinert med nyheten Shimano EP6 drivenhet som yter hele 85 Nm, gir det formidabel kraft i motbakker og rekkevidde nok til gode langturer. Shimano EN600 kjørecomputer med 1.4 fargedisplay gir deg full oversikt over rekkevidde, tripteller, assistansenivå, hastighet mm. Sykkelen kan settes opp til dine personlige preferanser via Shimanos egen app eTube hvor du kan lese av bruksmønster, kjøredata samt sette opp personlige assistansenivåer på drivenheten.

Kraftig hjulsett bygget på Shimano TC500 nav med maskinlager, dobbeltbunnede felger og kraftige eiker skodd med WTB Traill Boss dekk sørger for overlegen fremkommelighet på røft underlag. Shimano hydrauliske skivebremser med 180mm rotorer foran og bak gir god modulering og stoppekraft uavhengig av føreforhold. Rockshox Reba RL dempegaffel med luftdemper og 120mm vandring og mekanisk lockout sørger for god kontakt med underlaget samtidig som den gjør urban sykling enklere og mer komfortabel.

Recon 1 kommer med nyheten Shimano Cues 10-delt drivverk med LinkGlide teknologi som i tillegg til fløyelsmyke girskift har en holdbarhet opptil 3x lenger enn tidligere drivverk fra Shimano.

Testvinnende Fizik Terra Aidon X5 sadel gjør at du sitter godt, samtidig som den gir god støtte. WMS-modellen av Recon 1 har damespesifikk ramme med kortere overrør (reach) og lavere standover, slik at det er lettere å stige av; og på sykkelen samt at det er enklere å stå over sykkelen. Recon 1 kommer med 29x2.25» hjulstørrelse mens Recon 1 WMS leveres med 27.5x2.4» hjulstørrelse.

Flere detaljer:

  • Robust e-MTB med kraftig Shimano motor på 85 Nm
  • God plass til piggdekk
  • Rockshox Reba dempegaffel med 120 mm vandring
  • Påkostet Fizik Terra Aidon sadel
  • Shimano Cues 10-delt drivverk
  • 504 Wh integrert batteri fra Shimano
  • Rekkevidde asfalt: >180km
  • Rekkevidde aktiv/terreng: >70km

Jager · Recon 1 elsykkel

44.999 kr
Recon 1 elsykkel tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først

Anmeldelser