KJØP HEAD RACINGUTSTYR HOS INTERSPORT

INTERSPORT er stolt av å kunne tilby HEAD sitt komplette racing-sortiment til våre kunder. Vi leverer HEAD racingski ferdig satt opp (frest og polert sidekant, filt, smurt og montert) av teamet til vår racingsjef, Gudbrand Smith-Erichsen. Gudbrand har 25 års erfaring som servicemann i World Cup, blant annet for løpere som Astrid Lødemel, Atle Skårdal, Marco Büchel, Elisabeth Görgl og ikke minst Aksel Lund Svindal. Gudbrand og teamet hans setter opp alle HEAD racingski på hans toppmoderne racingverksted utenfor Oslo. Her tilpasser de også HEAD racingstøvler til kunder på samme nivå som kjørere i World Cup får.

Gudbrand jobber aktivt mot klubber, lag og skigymnaser. Han har satt sammen en demostall med racingski i alle lengder fra junior til voksen som blir brukt i tester og demoer hvor løpere får mulighet til å teste. Gudbrand er også representert på de viktigste rennene og samlingene i Norge. Ved siden av dette tilbyr Gudbrand relevante kurs i tilpasning og vedlikehold av utstyr. Vår målsetning er at alt salg av HEAD racingutstyr for norske løpere skal foregå i Norge. Dette gjelder alle alderstrinn fra barneløpere til FIS-løpere. Vi har derfor ha et høyt fokus på servicetilbud i tillegg til at vi prismessig er konkurransedyktige mot utlandet. 

Ta kontakt med din lokale INTERSPORT-butikk, så hjelper de deg med å bestille HEAD racingski tilpasset akkurat deg. Du kan også kontakte Gudbrand direkte på 48402760 eller head.racing@gresvig.no.

Gudbrand HEAD racing

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer