HEAD racing

VERDENS FØRSTE HEAD WORLD CUP REBELS RACINGCENTER

HEAD og GRESVIG har startet opp et alpint racingprogram i Norge med Gudbrand Smith-Erichsen som Racing Manager Norge. Gudbrand Smith-Erichsen har 25 års erfaring som servicemann i World Cup, blant annet for løpere som Astrid Lødemel, Atle Skårdal, Marco Büchel, Elisabeth Görgl og ikke minst Aksel Lund Svindal. Etter over 20 år bosatt i Østerrike, 16 år for Head har Gudbrand nå flyttet tilbake til Norge, klar til å ta fatt på den nye oppgaven. 

Høsten 2016 åpnet vi verdens første Head Racingcenter inne på G-MAX Slependen i Asker. Butikken tilbyr Heads komplette racing-sortiment, både tekstil og utstyr. I tillegg er Racingcenteret innredt med et topp moderne støvel- og skiverksted. Verkstedet inneholder og tilbyr det samme som finnes på World Cup-fabrikken til Head i Østerrike. Her tilpasser vi ski og støvler til kunder på samme nivå som kjørere i World Cup får. I tillegg blir alle rennski levert med frest sidekant slik at innfiling av skiene gjøres på en svært enkel måte. 

Gudbrand jobber aktivt mot klubber, lag og skigymnaser. Vi har satt sammen en demostall med racingski i alle lengder fra junior til voksen som blir brukt i tester og demoer hvor løpere får mulighet til å teste. Gudbrand er også representert på de viktigste rennene og samlingene i Norge. Ved siden av dette tilbyr Gudbrand relevante kurs i tilpasning og vedlikehold av utstyr.

Målsetningen med prosjektet er at alt salg av Head racingutstyr for norske løpere skal foregå i Norge. Dette gjelder alle alderstrinn fra barneløpere til FIS-løpere. Vi har derfor ha et høyt fokus på servicetilbud i tillegg til at vi prismessig er konkurransedyktige mot utlandet. Vi er overbevist om at servicetilbud, produktpakke og Gudbrands presens er et friskt pust mot det alpine racing markedet i Norge.

Via vårt butikknettverk gjennom G-Sport og G-MAX-butikker, gagner denne satsingen klubber og kunder over hele Norge. Gudbrand arrangerer handlekvelder for lokale klubber og kretser, og alt utstyr kan bestilles gjennom ham og kan sendes til din lokale G-Sport eller G-MAX butikk.

For mer informasjon om priser, utstyr og satsning er det bare å ta kontakt.

Kontakt

Gudbrand Smith-Erichsen
Racingsjef Alpint

Telefon: +47 48 40 27 60
E-post: head.racing@gresvig.no

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!