Carbonlite Classic Racing skisko herre
Produktinformasjon

Føl deg som en mester i skiløypa. Fischer Carbonlite Classic er en klassisk racingsko som nå har fått en real oppgradering. Denne utgaven har med seg teknologi utviklet for konkurranser i verdensklasse. Dette er Fischers hittil letteste modell som har en normal passform.


En stor forbedring er den nye pustende Triple-F-membranen, som gjør at du holder deg tørr og varm, uansett vær og føreforhold. Snø og vann klarer ikke trenge gjennom membranen, samtidig som den puster og sørger for at du ikke blir klam og svett på innsiden. Gamasjeløsningen gir ekstra beskyttelse med glidelås over snøringen.


Hælkappen på denne modellen er mykere enn forgjengeren. Sålen isolerer godt, med et mykt flislag på oversiden og aluminium på undersiden. Hekter på hælen og foran ved snøringen, gjør at du enkelt kan åpne skoen og la foten gli nedi. Med Fischer Speed Lock kan snøringen av lissene gjøres med én hånd. Fischer Fresh er en teknologi som sørger for god lukt inni skoen. Modellen kommer med en ekstra såle, som justerer skoen med en halv størrelse.


Fordeler:

- Lett modell

- Triple-F-membran for tørrhet og varme

- Pustende egenskaper

- Gamasjeløsning med glidelås

- Myk hælkappe

- Isolerende såle

- Hekter foran og bak

- Fischer Speed Lock for enkel snøring

- Fischer Fresh for god lukt i skoen

Fischer · Carbonlite Classic Racing skisko herre

Produkt nr.: 9002972196669
3.800 kr
Carbonlite Classic Racing skisko herre tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først

Kun 1 produkt(er) igjen på lager

Anmeldelser