Arctic Haute Route - Bli med på verdens vakreste toppturseilas

Arctic Haute Route er et spektakulært topptur-cruise mellom Lofoten og Tromsø. Tre dager om bord på et nostalgisk skip med fantastisk skiskjøring, afterski, lokal mat, og nye ski-venner for livet.

Vi ønsker nye og gamle gjester velkommen til tre fantastiste dager med toppturer i Nord-Norge. Dette er en opplevelsesreise utenom det vanlige, hvor vi seiler nord for Polarsirkelen langs Atlanterhavskysten mellom Lofoten og Tromsø til de fineste øyene for toppturer. Tre netter og tre skidager med skikjøring fra fjell til fjærestein  – Lofoten (Svolvær), Andørja, Senja, og Kvaløya (Tromø).  Vi seiler til små pittoreske fiskevær og  lokalsamfunn, opplever storslagen natur og går urørte fjellsider der vi setter førstesporet. Våre sertifiserte tindeveiledere tilrettelegger turer for alle nivåer, fra nybegynnere, viderekommende til trenede skikjørere. På denne utleiesiden finner du toppturutstyret du trenger til en fornuftig pris fra våre samarbeidspartnere Mammut og Dynafit. Alt utstyret leveres om bord når du sjekker inn og tilpasses av Intersport service personell.

10 % RABATT FOR INTERSPORT SINE KUNDER. OPPGI KODE "INTERSPORT AHR18" VED BESTILLING. BESTILL HER

– Absurdly enjoyable and coolest holiday ever! -Sunday Times Travel Magazine

Ski og seil nord for Polarsirkelen

Ytterst i havgapet, langs Atlanterhavskysten i Nord, finner vi urørte fjellsider hvor du setter førstesporet. Oppturer med hav på alle kanter, og nedkjøringer du har gjort deg fortjent til. Nordlyset som danser over stjernehimmelen, lange dager og lyse kvelder, havørn som svever over båten, lokale fiskere som tøffer forbi i sjarken, og en natur som tar pusten fra deg. Et fantastisk eventyr. I april 2018 får du oppleve Nord-Norges fremste skiperler Lofoten, Andørja, Senja, og Kvaløya. Seile inn, gå opp, og kjører ned. Dra mens du kan – livet er nå!

Fra fjell til fære i Nord-Norge

Off-piste i Nord-Norge blir bare mer og mer populært. Spesielt etter at Lonely Planet ga Norge en annenplass på listen over verdens mest spektakulære eventyr-destinasjoner i 2013. Arctic Haute Route er Norges fineste toppturseilas. Her får du oppleve noen av de beste skistedene nord for Polarsirkelen, steder som er ukjente selv for norske toppturentusiaster.Tre dager med turer tilrettelagt av sertifiserte guider for alle nivåer – nybegynnere, viderekommende og øvede. Du opplever rå natur langs norskekysten mens du seiler om bord på det klassiske skipet Gamle Salten. Kun 44 passasjerer og 8 guider gir en skikkelig boutique følelse med intim atmosfære og kvalitet i alle ledd –one big happy skiing family.

Vi seiler til neste destinasjon på kvelden og står på ski om dagen. Ruten byr på varierte og skreddersydde turer, nøye utvalgt av våre sertifiserte guider basert på området, vær og føre de aktuelle dagene, alltid med din sikkerhet og komfort i fokus.

Fantastisk topptur-cruise i nordlysets rike

Norges minste Intersport shop. Om bord i båten kan du leie Dynafit toppturutstyr og skredutstyr fra Mammut. Vi selger også alt du trenger av tilbehør til turen, enten du har glemt noe hjemme eller ganske enkelt fortjener noe nytt. Vår serviceperson hjelper deg med å preppe skiene og sørger for at utstyret ditt er klart for topptur.

Stoppene på veien

Lofoten – Lofoten er en øygruppe vest i havet, Nord for Polarsirkelen. Kjent for storslått natur og fantastisk fiske. Perfekt for klatring, padling og skikjøring.

Andørja – Nord-Europas mest fjellrike øy med 11 tinder over 1000 moh, og Langlitinden 1277 moh som høyeste punkt. Perfekt for skikjøring.

Senja – Norges nest største øy. Fantastisk natur med høye fjell, fjorder og kritthvite strender. Et toppturmekka uten sidestykke.

Kvaløya – En fjellrik øy bare 30 minutter utenfor den arktiske hovedstanden Tromsø, som er start eller stopp for alle Arctic HauteRoute.

Leie av skiutstyr til Arctic Haute Route

Som stolt samarbeidspartner på Arctic Haute Route, tilbyr Intersport følgende utleiepakker til de som skal være med på Arctic Haute Route i 2018. Pakkene tilbys i samarbeid med Dynafit og Mammut.

Topptur 01
Topptur 02
Topptur 03
Topptur 04
Topptur 02

Dersom du velger å leie utstyr av oss, vil det stå klart på kaia når du ankommer. For å reservere utstyr, vennligst send følgende til ahr@intersport.no 


A.   Ditt navn og telefonnummer
B.   Hvilken eller hvilke pakker du ønsker å leie
C.   Hvilken dato du starter din reise med Arctic Haute Route
D.   Hvis pakke 1, 2, 3 eller 4): Din høyde (så velger vi riktig skilengde for deg)
E.   (Hvis pakke 2 eller 4): Din skostørrelse (så velger vi riktig støvelstørrelse for deg)