Mercurial Superfly 7 Elite fotballsko kunstgress senior
Mercurial Superfly 7 Elite fotballsko kunstgress senior

NIKE
Mercurial Superfly 7 Elite fotballsko kunstgress senior

SKU: 310540

  • Avansert fotballsko fra Nike til kunstgress
  • Fleksibel og støttende
  • Tettsittende passform for bevegelsesfrihet
  • Godt grep i alle værforhold
  • Optimal sko-til-ball-kontakt
Hurtighet, fleksibilitet og stabilitet. Mercurial Superfly 7 Elite AG-Pro bygger videre på den innovative 360-grader Flyknit-konstruksjonen til 6-modellen, og tilfører Aerotrak-sone i undersålen som bidrar til eksplosiv akselerasjon i hvert steg. Modellen er en del av Nikes Mercurial-kolleksjon som blant annet brukes av spillere som Neymar og Eden Hazard.

360-grader Flyknit-konstruksjon i et forbedret og stivere High Tenacity-materiale, sammen med fôr i ett stykke, sørger for at skoen har en tettsittende passform som naturlig omslutter foten. Sammensetningen gir deg en enestående kombinasjon av fleksibilitet og 360-graders lockdown, slik at du kan utnytte både smidigheten og bevegeligheten din, samtidig som du får god stabilitet og støtte.

Oppgraderingen innebærer også tynn NikeSKIN for optimal sko-til-ball-kontakt, og All Conditions Control (ACC) for godt grep i alle værforhold. NikeGRIP-teknologi hindrer at foten sklir i skoen, slik at du kan rette ditt fokus på kampen. AG-sålen med skråstilte knotter gir deg grepet du trenger for å kunne gi alt på kunstgressbanen.

Nike - Herre - Tekstil

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer