Twin Skin Superlite EF felleski
Twin Skin Superlite EF felleski

FISCHER
Twin Skin Superlite EF felleski

SKU: 279861

  • Lett felleski for tur og trening
  • Efficient Forward teknologi
  • Doble innfelte feller med 70 % Mohair
  • Lett og sterk AirCore-kjerne
  • Progressiv spennkurve
Lett ski med Efficient Forward-teknologien som gir et sikkert og godt feste samtidig som skiene er enkle å manøvrere. Twin Skin smørefritt og innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand. Mix fell med 70 % mohair gir deg godt grep, og fungerer best ved faste forhold og de fleste temperaturer.
Twin Skin gjør utvalget komplett

Et innovativt system med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Mohairfellene er innsatt med Teflon som vil minimere ising. Skiene fungerer best på grovkornet snø ved de fleste temperaturer, og er derfor et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene.
Gleden over bevegelse.

Efficient Forward er en ny kombinasjon av velprøvde materialer som tilsammen gjør skiene mer elastiske og også sparer opp til 200 gram i vekt. Disse egenskapene gjør at frasparket svarer mye bedre enn tidligere, og effekten blir større - som igjen fører til en lettere måte å gå på ski.

- Air Core Basalite: Kombinasjonen av Air Core kjerne og ekstremt lett tre med luftkanaler for effektiv vektreduksjon. Basalt fiber for perfekte flex egenskaper uavhengig av temperatur.
- Power Layer: 0,2 mm tynn, ekstremt lett høytrykkslaminat bestående naturlige fibre og harpiks for merkbar ski vektreduksjon.
- Speed Grinding: Universal steinslip sørger for suverene gliegenskaper under alle føreforhold.

Spesifikasjoner:
Kjernemateriale: Air Core Basalite
Sidecut: 48-44-46 mm
Såle: WC Pro
Vekt: 1290 gram @ 194 cm
Lengder: 179, 184, 189, 194, 199, 204 cm

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer