Rebel Lite GTX® fjellstøvel herre
Rebel Lite GTX® fjellstøvel herre

SCARPA
Rebel Lite GTX® fjellstøvel herre

SKU: 205182

  • Veldig allsidig fjellstøvel
  • Sock Fit for optimal passform
  • Stegjernskompatibel
  • Vanntett og pustende
  • Forsterket med gummikallosjering
Rebel Lite GTX® fjellsko fra Scarpa er en bestselgende fjellstøvel for brattere og tøffere turer. Dette er en vanvittig stabil og presis tursko, som dekker et svært stort bruksområde.

Overdelen er laget i en kombinasjon av L-Tech nylon, Microtech vannavstøtende stoff og 1,8mm semsket skinn. I tillegg har fjellstøvelen GORE-TEX®-membran som gjør skoen vanntett samtidig som den puster. Den er også laget med Scarpas Sock-Fit som gjør at støvelen sitter veldig godt på foten og får en optimal passform.

Tåpartiet har gummikalosjering for ekstra beskyttelse og slitestyrke, og yttersålen i grovmønstret gummi gir sikkert grep i utfordrende terreng. Fjellstøvelen er også stegjernskompatibel.

Scarpa Rebel Lite GTX® fjellstøvel er kanskje markedets mest anvendelige fjellstøvel, og passer godt til toppturer, alpinklatring og turer i krevende terreng.

Produktspesifikasjoner:
Skaft: Halvhøy
Vekt: 640 gram (str 42)
Overdel: L-Tech nylon, vannavstøtende Microtech og semsket skinn
Membran: GORE-TEX®
Mellomsåle: Støtabsorberende
Yttersåle: Grovmønstret gummi / RE-ACTIVE
Forsterkning: Gummiforsterkning på tåparti

Vedlikeholdstips:
Støvler i nubuck bør sprayimpregneres for å opprettholde lærets egenskaper. Bruker man voks på slipt/børstet lær vil læret etter tid både ligne på og oppføre seg som glatt lær.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer