G-Sport sitt unike fordels­program. Last ned appen.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen.

Last ned Vinn Vinn-appen, og vær med i trekningen av flotte premier fra landets ledende sportskjede.

I samarbeid med verdensmester Aksel Lund Svindal tar vi deg med dit vinnere kåres, til noen av verdens aller største sportsarrangementer. Appen oppdateres fortløpende med fantastiske premier, så last den ned nå!

Første tur ut er en reise for deg og en venn med Aksel til Head-fabrikken i Kennelbach i Østerrike, der skiene til verdens beste alpinister utvikles og produseres. Her vil du få spesialtilpasset ditt utstyr, slik at du kan prestere ditt aller beste. 
Resultatet vil du kunne teste raskt, i en alpe-duell mot selveste Aksel Lund Svindal.
Etter besøk på fabrikken og noen runder i Aksels favorittløyper drar dere sammen på en velfortjent middag, der dagen oppsummeres og vinneren bejubles.

 

SPØRSMÅL OG SVAR

Fordel- og lojalitetsprogrammet G+ kundeklubb fra G-Sport/G-MAX heter fra og med 7. februar 2019 Vinn Vinn. Vinn Vinn er en videreutvikling av fordel- og lojalitetsprogrammet G+. Er du medlem av fordel- og lojalitetsprogrammet vil du i tillegg til å få flotte tips, inspirasjon og medlemstilbud få muligheten til å automatisk være med i unike konkurranser med mulighet til å vinne fantastiske premier som for eksempel reiser til nasjonale og internasjonale idrettsarrangementer. Appen Vinn Vinn og www.gsport.no/vinn-vinn oppdateres fortløpende, så følg med!

Hvordan deltar man i konkurransene til Vinn Vinn?

Det trekkes premier den 1. dagen i hver mnd, og alle som er registrert i Vinn Vinn, med samtykke til push, e-post eller sms varsling, får automatisk 100 nye lodd hver mnd. I tillegg får man 1 lodd per krone man har brukt hos G-Sport/G-MAX måneden før. Eks: Til trekningen 1. april får man 100 lodd + 1 lodd for hver krone man har brukt i mars. 

OBS! For at loddene skal bli registrert må du oppgi telefonnummeret du er registrert med på vinn-vinn i kassen når du betaler.

Hva er kriteriene for å kunne delta?

For å delta i konkurransen må du være 18 år, og være registrert i Vinn Vinn (tidligere G+ kundeklubb), med samtykke til push varsling fra appen, e-post eller sms varsling.

Hvordan får jeg registrert kjøpene mine?

Alle kjøp registreres automatisk ved at de ansatte i kassen slår inn ditt mobilnummer som du har registrert i Vinn Vinn. På gsport.no ber vi også alltid om ditt mobilnummer, husk da å oppgi det mobilnummeret du allerede er registrert i Vinn Vinn (tidligere G+ kundeklubb) med. 

Hvordan vet jeg hvor mange lodd jeg har?

I løpet av februar vil du kunne sjekke hvor mange lodd du har i Vinn Vinn-appen. Der vil du også kunne se månedens premier. 

Hvordan får jeg vite om jeg har vunnet?

Vi varsler alle vinnere via push-melding i appen, e-post eller sms. Du må selv velge minst en av disse kanalene du ønsker å bli kontaktet i. Husk å samtykke til at vi kan kommunisere med deg på denne måten. SMS kan kun sendes til mobilabonnenter som er tilknyttet det norske mobilnettet.

Hva skjer hvis jeg vinner en tur?

Du blir kontaktet av markedsavdelingen som sender deg nødvendig informasjon og guider deg videre til reisemålet. Så er det bare å begynne å glede seg!

Hva skjer hvis jeg vinner en annen premie?

Vi varsler alle vinnere via push-melding i appen, e-post eller sms. Du må selv velge minst en av disse kanalene du ønsker å bli kontaktet i. Husk å samtykke til at vi kan kommunisere med deg på denne måten. SMS kan kun sendes til mobilabonnenter som er tilknyttet det norske mobilnettet.

Hva hvis jeg ikke har app?

Du kan fortsatt bli medlem i Vinn Vinn ved å registrere deg på https://www.gsport.no/fordel-og-lojalitetsprogram/vinn-vinn eller sende en sms med kodeord VINNVINN og din e-post adresse til 2221. Men laster du ned appen vil du kunne holde deg oppdatert på premiene denne måneden, sjekke hvor mange lodd du har og etterhvert mange nye spennende funksjoner.

KONKURRANSEVILKÅR

1. Generelt

1.1    Konkurransen arrangeres av Gresvig AS org. nr. 958 367 325 gjennom Gresvig AS sine G-Sport og G-MAX butikker (heretter kalt G-Sport/G-MAX), Innspurten 9, 0663 Oslo, Norge.  

1.2     Konkurransen varer fra 07. februar 2019 til 31. mars 2019.

1.3     For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre, og bosatt i Norge. Virksomheter kan ikke delta. Alle ansatte i Gresvig, Intersport, G-Sport, G-MAX og Sportshuset Outlet har mulighet til å registrere seg i Vinn Vinn, og således også delta i konkurransen.

1.4     Ved å delta i konkurransen godtar du automatisk disse konkurransevilkårene. 

1.5     Deltakelse krever at du er tilgjengelig for samtaler, praktisk informasjon og avklaringer fra en konkurranseansvarlig hos G-Sport i underveis i konkurransen. 

2. Deltakelse i konkurransen

2.1     Slik deltar du i konkurransen: For å delta i konkurransen må du være 18 år, og være registrert i Vinn Vinn (tidligere G+ kundeklubb), med samtykke til push varsling fra appen, e-post eller sms varsling. Det trekkes premier den 1. dagen i hver måned, og alle som er registrert i Vinn Vinn, med samtykke til push, e-post eller sms varsling, får automatisk 100 nye lodd hver mnd. I tillegg får man 1 lodd per krone man har brukt hos G-Sport/G-MAX måneden før. Eksempel: Til trekningen 1. april får man 100 lodd + 1 lodd for hver krone man har brukt i mars. 

2.3    Deltakelsen er personlig og oppføringer fra tredjeparter og/eller automatiserte oppføringer vil ikke bli akseptert. 

3. Premie

3.1     Det vil trekkes tilfeldige vinnere av konkurransen. Premiene er følgende:

1. premie: Tur til Head-fabrikken i Østerrike sammen med Aksel Lund Svindal, samt deltakelse i en reklame som skal gå på norske medier våren 2019. G-sport dekker flyreise tur/retur, opphold, spesialtilpasset ski og nødvendig utstyr til en samlet verdi av kr 50.000,-. Mottakelse av premien forutsetter samtykke til og deltakelse i reklamen. 

2-4. premie: 3 heldige vinnere får spesialtilpasset utstyr hos Smitty (Gudbrand Smith-Erichsen) på Slependen. Verdi opp til 15.000 kr. Reise til Slependen dekkes selv.

5-18. premie (i tilfeldig rekkefølge) 

  • 5 ulike par ski. En vinner per skipar. Verdi fra kr 1.499,- til kr 8.999,-
  • 1 par Head alpinstøvler. Verdi kr 6.499,-
  • 6 Sweet Protection hjelmer. En hjelm per vinner. Verdi per hjelm kr 2.599,-

3.2    Skatteplikt. 

Premier med verdi opp til kr. 10.000,- er skattefrie. Premier med verdi over 10.000,- medfører skatteplikt. 

3.3     Vinnerne trekkes av en tredjepart og vil kontaktes per telefon innen 31. mars 2019. G-Sport forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner i tilfelle vinneren ikke svarer G-Sport innen 10. april 2019. 

3.4     Produktpremier blir sendt per post. Vinnere vil bli kontaktet for å oppgi full adresse i forbindelse med sending av premiene. 

4. Personopplysninger

4.1Deltakelse i konkurransen forutsetter behandling av dine personopplysninger. Les mer om vår behandling av dine personopplysninger i våre retningslinjer for personvern

5. Annet

5.1Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor G-Sport sin kontroll forbeholder G-Sport seg retten til når som helst og uten varsel å avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen.

5.2G-Sport forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som bryter konkurransevilkårene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen.

6. Kontaktinformasjon

6.1Har du spørsmål vedrørende konkurransevilkårene eller konkurransen generelt, kan du kontakte G-Sport sin kundeservice via kundeservice@gsport.no

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!