Sykkelsko XC701 MTB
Produktinformasjon

XC7 er en terrengsykkelsko med BOA-stramming. XC7 gir prestasjonsrettet støtte til cyclocrossryttere på alle nivåer ved hjelp av egenskaper hentet fra eliteskoen S-Phyre XC9. For kraft og fart opp korte, bratte kneiker er sålen karbonforsterket for optimal kraftoverføring til drivverket for å få maksimalt ut av hvert eneste tråkk.


Den syntetiske overdelen sikrer at skoen brer seg rundt foten slik at ingen kraft går tapt i noen faser av tråkket. Overlæret er mykt og smidig for komfort i lange ritt, som omslutter foten på en ypperlig måte takket være det integrerte Boa® L6-systemet. Den vaierbaserte strammemekanismen fordeler spenningen jevnt over hele skoen for reduksjon av trykkpunkter, og muliggjør justeringer mens du sykler.


I sålen finner vi en gummiblanding fra MICHELIN® med mønster for økt grep, og med struktur for å frastøte seg gjørme og holde kontaktflaten mot pedalen ren.


For økt stabilitet og effektivitet er skoen utstyrt med en hælkappe som gir deg selvtilliten du trenger til å tørre å gi full gass.


Med Dynalast-teknologi i sålen økes effektiviteten ved å redusere bremsingen i opptrekksfasen av tråkket.

Shimano · Sykkelsko XC701 MTB

Produkt nr.: 4550170258368
1.999 kr
Sykkelsko XC701 MTB tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først

Kun 1 produkt(er) igjen på lager