ME400 Enduro sykkelsko herre
ME400 Enduro sykkelsko herre
Produktinformasjon

ME4 er en terrengsykkelsko med BOA stramming. På tekniske stier og opp små kneiker gir den lette ME4-skoen fart og kontroll hele veien til mål. Takket være en såle og overdel i lav vekt er dette Shimano sin letteste stisko, og gir dermed en ekstra boost til ryttere som leker seg på tekniske stier og vanlige klatringer.


Overlæret er mykt og smidig for komfort i lange ritt, som omslutter foten på en ypperlig måte takket være de tre brede stroppene som sikrer jevn og behagelig stramming. Den øverste stroppen med Boa® L6 mikrojustering er flyttet litt fra senter for å unngå ubehag og klyping øverst på foten. Boa-skruen muliggjør enkel énhåndsjustering av passformen i fart.


For de varmeste dagene er skoen utstyrt med luftehull i front og langs sidene for ventilering gjennom lange dager på sykkelsetet. Det valgte materialet sørger likevel for at lett regn preller av og holder deg tørr.


Sålene leverer ytelse i alle typer forhold, med glassfiberinnlegg for stivhet, samt gummiblanding for godt grep når du må gå av sykkelen og trille gjennom gjørmete partier.


Kompatibel med SPD cleats

Shimano · ME400 Enduro sykkelsko herre

Produkt nr.: 4524667675068
1.399 kr
ME400 Enduro sykkelsko herre tap for å zoome
ME400 Enduro sykkelsko herre tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først

Anmeldelser