Radar EV Path Prizm™ Black - Polished Black sportsbriller
Produktinformasjon

Oakley Radar EV Path sportsbrille er en meget behagelig solbrille med en fin passform uten ramme på undersiden. Solbrillen gir god lufting med små luftehull øverst i glasset, slik at brillene ikke dugger eller føles klamme.

Den lette og tettsittende solbrillen har utskiftbare linser og dypere glass enn de fleste andre briller, noe som gir et bredt synsfelt. Sportsbrillen sitter godt under alle aktiviteter, og sklir ikke av nesen når du blir svett.

Radar EV Path er konstruert med en høy linse som gir god sikt oppover, svært godt egnet for sport som sykling og langrenn hvor du har hodet nedover og blikket fremover. Linsen er buet på undersiden for å unngå at den berører og irriterer kinnet ditt.

Prizm™ Black er en del av Prizm™ Everyday-serien. Dette er en allround linse som øker fargespekteret og kontrasten, som gir et fargerikt og svært klart synsbilde. Linsen har et lysgjennomslipp på 11 % og er perfekt for dager med mye sollys.

Alle Oakleys linser gir full UV-beskyttelse ved å filtrere 100 % av alle UVA-, UVB- og UVC-stråler, samt skadelig blått lys opp til 400 nm.

Oakley · Radar EV Path Prizm™ Black - Polished Black sportsbriller

Produkt nr.: 0888392280022
2.440 kr
Radar EV Path Prizm™ Black - Polished Black sportsbriller tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først

Kun 4 produkt(er) igjen på lager

Anmeldelser