Plagg designet av aktive jenter, for aktive jenter.

Kari Traa begynte med skikjøring i Voss som treåring, og gikk over til freestyle som sekstenåring.  Hun vant sitt første internasjonale skirenn i 1997, og har siden da blitt Norgesmester, Olympisk mester og vunnet verdenscupen flere ganger.

Freestyle var en mannsdominert idrett og det var få utstyrsmerker Kari kunne velge mellom, og sponsorene ga ofte Kari maskuline skiklær i svart og grått. Det ga Kari motivasjon til å være kreativ.

Tiden mellom trening og konkurranser brukte Kari til å strikke egne luer og sette personlig preg på skiklærne. De forskjellige kreasjonene ble så populære blant venner og skikolleger at hun i 2002 bestemte seg for å gjøre hobbyen til forretning. Klesmerket Kari Traa ble født.

Kari Traa-kolleksjonen har vokst fra det lille utvalget av feminine hodeplagg til et stort og komplett merke for aktive kvinner. Sterk fargepalett og høy teknisk kvalitet går igjen i alle plagg, fra undertøy til ytterklær. Sportsklærne passer perfekt på kvinnekroppen, samtidig som de oppfyller kvalitetskravene til en aktiv, sporty og eventyrlysten livsstil. 

Kari Traa

Da Kari la opp etter OL- sølvet i Torino i 2006, var det ingen norske jenter som tok opp freestyle-arven. Kari hadde et brennende ønske om å få nye kvinnelige talenter inn i idretten og gikk inn i et samarbeidet med Norges Skiforbund og Olympiatoppen. Samarbeidet skulle sikre rekrutteringen av kvinner til kulekjøring og freestyle. Den første opptaksprøven til Kari Traa Ski Team ble avholdt i juni 2006, og 14 unge jenter ble valgt ut til teamet. I dag har teamet en rekke skitalenter i bakkene.

Ullundertøy

Kari Traa-merket ble lansert internasjonalt i 2006, og er nå godt etablert i tolv europeiske land. I dag er Kari Traa et av Europas raskest voksende sportsmerker. 2015 ble en ny milepæl for merket med lansering på det amerikanske markedet. Salgstallene viser at amerikanske kvinner også setter pris på den gode kombinasjonen av funksjonalitet og stil. 

Ski

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!