Gregory - Hvordan velge riktig sekk

s

Viktigheten av korrekt passform

For 40 år siden lanserte Wayne Gregory sin første tekniske storsekk til outdoor markedet. Og Gregory har siden 1977 vært markedsledende på tekniske tur-og klatresekker. Gregory utviklet et system der man kan tilpasse sekker uansett passform. Målet er - og har alltid vært - å levere de mest komfortable sekkene i verden.

Slik hjelper vi deg med å finne en Gregory-sekk som er helt perfekt for deg!

Når vi prøver et nytt par sko er vi nøye med at de passer både i lengden og bredden og at de er komfortable å ha på. Vi bør tenke på akkurat samme måte når vi skal velge ryggsekk. Vi hjelper deg å finne en ryggsekk som er tilpasset din rygglengde og kroppsfasong,  slik at sekken jobber på lag med deg. Det sparer deg for energi og gir maksimal komfort på turen.

1. Rygglengde

Rygglengden varierer fra person til person. Vi hjelper deg å finne din korrekte rygglengde slik at det blir enklere å velge sekken som er helt riktig for deg.

2. Riktig størrelse

Basert på din personlige rygglengde hjelper vi deg å velge sekk og modell som passer perfekt til deg og ditt bruk.

3. Hoftebelte og skulderstropper

Vi hjelper deg å justere/evt bytte hoftebelte/skulderstropper slik at sekken sitter optimalt på ryggen din. 

Baltoro 85 liter
Baltoroserien er vinner av Fjell og Viddes store sekktest. Sekken har 85 liter bærekapasitet med maksvekt på 28kg. Respons A3 bæresystemet tilpasser seg automatisk bærers kroppsform, og beveger naturlig med kroppens bevegelser. 4 store innganger til hovedrom, 2 sidelommer og 1 flaskelomme gjør sekken ekstremt funksjonell.

Baltoro 75 liter
Baltoro 75 vant Fjell og Viddes storesekktest. Med 75 liter bærekapasitet kan du komfortabelt bære 27kg. Respons A3 bæresystemet tilpasser seg automatisk bærers kroppsform og beveger naturlig med kroppens bevegelser. 4 store innganger til hovedrom, 2 sidelommer og 1 flaskelomme gjør sekken ekstremt funksjonell.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!