EKSPERTISE I VERDENSKLASSE

Gresvig er eneste distributør av Head i Norge, og sammen med Racing Manager Gudbrand “Smitty” Smith-Erichsen har vi startet opp et omfattende alpint racingprogram.

Gudbrand Smith-Erichsen har 25 års erfaring som servicemann i World Cup, for løpere som Astrid Lødemel, Atle Skårdal, Marco Büchel, Elisabeth Görgl og ikke minst Aksel Lund Svindal. Etter over 20 år bosatt i Østerrike, har Gudbrand nå flyttet tilbake til Norge, for å bygge opp Head for Gresvig. Gudbrand jobber aktivt mot klubber, lag og skigymnas, og alle rennski blir levert med frest sidekant slik at innfiling av skiene gjøres svært enkelt. Gudbrand er også representert på de viktigste rennene og samlingene i Norge, og tilbyr relevante kurs i tilpasning og vedlikehold av utstyr samt handlekvelder for klubber og kretser. Høsten 2016 åpnet vi verdens første Head Racingcenter, på G-MAX Slependen. Butikken tilbyr Heads komplette racingsortiment, både tekstil og utstyr. I tillegg er Racingcenteret innredet med et topp moderne støvel- og skiverksted, og tilbyr akkurat de samme tjenester som finnes på World Cup-fabrikken til Head i Østerrike. Med Gudbrands unike erfaring og helt spesielle kjærlighet for faget, tilpasses ski og støvler til våre kunder på samme nivå som kjørere i World Cup får. Det synes vi dere fortjener! På senteret har vi satt sammen en demostall med racingski i alle lengder, hvor løpere får mulighet til å teste hvilke ski som er best egnet til sitt bruk. Målsettingen med satsingen er å holde all omsetning av Head racingutstyr for norske løpere i Norge. Dette gjelder alle alderstrinn fra barneløpere til FIS-løpere. Vi har derfor et høyt fokus på servicetilbud, i tillegg til å være konkurransedyktige på pris mot tilbydere i utlandet. Vi er overbevist om at servicetilbud, produktpakke og Gudbrands unike tilstedeværelse er svært etterlengtet i det alpine racingmarkedet i Norge.

 

Last ned Vinn Vinn-appen for å delta i konkurransen nå!

BloggBlogg

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!