undefined
undefined

ADIDAS PREDATOR

Utrustet med den nyeste teknologien, gir Predator 24 deg uovertruffen ballkontroll og presisjon, slik at du kan dominere banen som aldri før. Fra den ergonomiske passformen til den responsive sålen - hver detalj er designet for å maksimere din prestasjon.

FORBEDRET BALLKONTROLL

Predator 24 har avanserte teknologier som gir bedre ballgrep og bedre kontroll over ballen. Dette gjør det lettere å utføre driblinger, pasninger og skudd med presisjon.

OPTIMAL PASSFORM

Skoene har en ergonomisk design som gir en tettsittende og komfortabel passform. Dette bidrar til å redusere risikoen for ubehag og skader mens du spiller.

RESPONSIVITET & SMIDIGHET

Predator 24 har en responsiv såle som gir økt smidighet og fart på banen. Dette gjør det mulig for spillere å raskt endre retning og reagere på spill uten å miste balansen.

BESKYTTELSE & STABILITET

Skoene har forsterkede områder som gir ekstra beskyttelse mot støt og slag. Dette bidrar til å redusere risikoen for skader og øker stabiliteten når du spiller.

CRAFTED FOR GOALS

Ta ditt spill til neste nivå med den revolusjonerende Adidas Predator 24! Med sitt banebrytende design og uovertrufne ytelse, er dette ikke bare en fotballsko - det er en spillendrende opplevelse!