Zoom Pegasus Turbo 2 løpesko dame
Zoom Pegasus Turbo 2 løpesko dame

NIKE
Zoom Pegasus Turbo 2 løpesko dame

SKU: 312391

  • Superlett og innovativ løpesko fra Nike
  • God energiretur
  • Revolusjonerende ZoomX skum i sålen
  • Vipper ut i bakkant for bedre fraspark
  • Fjærlett tekstil som omslutter foten
  • Hælstykke som letter trykket over akillesen
Nike Zoom Pegasus Turbo 2 er tilpasset alt fra fritidsløperen til den hardbarka maratonløperen. Versjon 2 følger opp forgjengeren Zoom Pegasus Turbo, med utvidede og forbedrede kvaliteter.

Versjon 2 har den superlette FlyMesh-tekstilen på oversiden, med Flywire Cables for , som er om mulig enda lettere enn forgjengeren. Den gjennomskinnelig strikken gjør at den ser ut som den er like lett ut, som det den faktisk er. Tekstilet omslutter foten og gir en sokklignende passform.

Sålen inni skoen er delt i to, der den ene går fra tå til midtfot, mens den andre, med normal passform, går fra midtfot til hel. Kombinasjonen er designet for å få deg til å løpe fortere og lengere.

Designet er preget av den luftige sålen, som er laget av det det innovative ZoomX skummet. Denne nyskapningen gir Nikes beste energi kickback så langt. Helstykket er konstruert for å lette trykket over akillessen. Helen er videre vippet ut i bakkant, for å gi en silkemyk overgang mellom stegene. Yttersålen består av tre forskjellige typer gummi i vaffelmønster som bidrar til å absorbere støt og gi bedre flyt i løpingen.

Prikken over i´en er den overdimensjonerte sorte Nike-vingen som sveiper bortover yttersiden.

Produktspesifikasjoner:
Stabilitet: Nøytral
Vekt: 200 gram
Dropp: 10 mm
Overdel: FlyMesh
Mellomsåle: ZoomX
Yttersåle: Duralon-gummi

Størrelsesguide - Nike - Dame

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer