Mercurial Vapor 13 Elite fotballsko kunstgress senior
Mercurial Vapor 13 Elite fotballsko kunstgress senior

NIKE
Mercurial Vapor 13 Elite fotballsko kunstgress senior

SKU: 310542

  • Avansert fotballsko fra Nike til kunstgress
  • Fleksibel og støttende
  • Tettsittende passform for bevegelsesfrihet
  • Godt grep i alle værforhold
  • Optimal sko-til-ball-kontakt
En avansert fotballsko for deg som vil prestere på kunstgressbanen. Mercurial Vapor 13 Elite AG-Pro bygger videre på den innovative 360-grader Flyknit-konstruksjonen til 12-modellen, og tilfører Aerotrak-sone i undersålen som bidrar til eksplosiv akselerasjon i hvert steg. Modellen er del av Nikes Mercurial-kolleksjon som blant annet brukes av spillere som Neymar og Eden Hazard.

360-grader Flyknit-konstruksjon av et forbedret og stivere High Tenacity-materiale, kombinert med fôret som er i ett stykke, gjør at skoen har en tettsittende passform som naturlig omslutter foten. Sammensetningen gir deg en enestående kombinasjon av fleksibilitet og 360-graders lockdown, slik at du kan utnytte utnytte smidigheten og bevegeligheten din, samtidig som du får god stabilitet og støtte.

Oppgraderingen innebærer også tynn NikeSKIN for optimal sko-til-ball-kontakt, og All Conditions Control (ACC) for godt grep i alle værforhold. NikeGRIP-teknologi hindrer at foten sklir i skoen, slik at du kan rette ditt fokus på kampen. AG-sålen gir deg grepet du trenger for å kunne gi alt på banen.

Skoen veier 188 gram.

Nike - Herre - Tekstil

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer