Dynaflyte 4 løpesko dame
Dynaflyte 4 løpesko dame

ASICS
Dynaflyte 4 løpesko dame

SKU: 308397

  • Løpesko for asfalt
  • Ekstra støtabsorberende
  • God sprett
  • Reflekterende materiale
Asics Dynaflyte 4 er en lett og iøyenfallende løpesko som er konstruert for løping på asfalt, og for å hjelpe deg å bli enda raskere.

Skoens overdel er laget i jacquard mesh som strekker seg i flere retninger, og skaper en tett og behagelig passform med en unik kombinasjon av komfort og støtte. Materialet er reflekterende for økt sikkerhet og synlighet på veien.

Lesten består av flere sammenlenkede komponenter, som støtter opp om det naturlige løpesteget fra hæl til tå. Dette forsterkes av dype spor i sålen langs løperetningen. FLYTEFOAM Lyte- mellomsålen har støtabsorberende materiale i bakfoten og Speva-skum med forskjellig grad av fasthet, for å gi enten sprett eller stabilitet der dette er mest hensiktsmessig.

Den stabile yttersålen er laget av ripemotstandig gummi med forsterkninger på strategiske steder. Dette gjør sålen særdeles slitesterk, slik at du slipper å bytte skoene ut så ofte.

Asics Dynaflyte 4 passer for raske løpere med nøytralt steg, som ønsker en ordentlig godt dempet joggesko med førsteklasses passform og løpsfølelse.

Produktspesifikasjoner:
Stabilitet: Nøytral
Vekt: 240 gram
Dropp: 8 mm
Overdel: Jaqcuard mesh
Mellomsåle: FLYTEFOAM Lyte
Yttersåle: Gummi

Størrelsesguide - Asics - Dame

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer