Odyssey React 2 Flyknit løpesko herre
Odyssey React 2 Flyknit løpesko herre

NIKE
Odyssey React 2 Flyknit løpesko herre

SKU: 289030

  • Nike Odyssey React 2 Flyknit til herre
  • Reactskum i mellomsålen
  • Overdel i Flyknit
  • Et godt alterntiv til både fritid og trening
Nike Odyssey React 2 Flyknit er en lett og behagelig løpesko med god demping til herre. Skoen er en oppdatering av Odyssey React 1 og er en av de letteste mengdetreningsskoene på markedet. Den er nøytral og gir god stabilitet og styring ved hælpartiet.

Joggeskoens React mellomsålemateriale gir overlegen energioverføring og en mykhet mange vil sammenligne med adidas Boost-såler. Den revolusjonerende "bounce-back"-effekten vil gi deg ytterligere motivasjon og energi mot slutten av lange løp og treningsøkter. Odyssey React 2 Flyknit har også fire strategisk plasserte soner på yttersålen hvor ekstra slitesterk gummi sikrer optimal holdbarhet fra landingsfase til avsats.

Nike Odyssey React 2 overdel har blitt oppgradert med Nikes ultralette Flyknitmateriale. Flyknit sørger for god ventilasjon til bena dine og bidrar samtidig til å holde skoens vekt til det minimale. Det strikkede materiale gjør at overdelen får en individuell passform tilpasset din fot. Nike Odyssey React 2 Flyknit er perfekt til både løp og fritid.

Produktspesifikasjoner:
Stabilitet: Nøytral
Vekt: 236 gram (str 42,5)
Dropp: 10 mm
Overdel: Mesh
Mellomsåle: React
Yttersåle: Gummi

Nike - Herre - Tekstil

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer