Nova Mid III GTX tursko dame
Nova Mid III GTX tursko dame

MAMMUT
Nova Mid III GTX tursko dame

SKU: 247973

  • Veldig lett tursko i lær
  • 3D MemoFoam innvendig gir meget god passform
  • Slitesterk sko i Nubuck
  • Vibram Frog Grip såle gir godt grep.
Mammut Nova Mid III tursko er tredjegenerasjon av denne lette fjellskokolleksjonen til dame. Dette er en bærekraftig sko som kombinerer komfort med godt grep og vanntette materialer.

Med pustende og vanntett GORE-TEX®-membran holder skoen deg tørr på beina under våtere forhold.

Turskoen har også en særdeles god passform. MemoFoam innermateriale rundt ankel, over vristen og i hele innersålen bidrar til at du nesten ikke behøver å gå dem inn, og gjør at fjellskoen nesten føles som en joggesko. Hele skoen er utformet for å støtte opp om fotens naturlige ganglag, for å unngå støt- og ankelskader.

Yttersålen har heksagon-formede knotter og Vibram®-teknologi, som er designet for å gi ekstra godt grep selv på våte steiner.

Turskoen og alle materialene er utvalgt og produsert på en mest mulig bærekraftig måte, med mindre utslipp og bruk av ressurser.

Dette er utvilsomt et godt valg til lengre fjellturer hvor man ønsker en sko som er lett, men samtidig robust og beskyttende i variert vær og på røft underlag. Den er også et bærekraftig alternativ innen tursko-kategorien.

Produktspesifikasjoner:
Skaft: Halvhøy
Vekt: 450 gram (str 38,5)
Overdel: Bærekraftig terracare® nubuk lær/Softshell
Membran: GORE-TEX® Performance Comfort Footwear
Mellomsåle: EVA
Yttersåle: Vibram® Frog Grip

Vedlikeholdstips:
Støvler i nubuck bør sprayimpregneres for å opprettholde lærets egenskaper. Bruker man voks på slipt/børstet lær vil læret etter tid både ligne på og oppføre seg som glatt lær.

Størrelsesguide - Mammut - Dame

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer