Rebel Lite GTX® fjellstøvel dame
Rebel Lite GTX® fjellstøvel dame

SCARPA
Rebel Lite GTX® fjellstøvel dame

SKU: 205183

  • Veldig allsidig fjellstøvel
  • Vanntett og pustende
  • Stegjernskompatibel
  • Sock Fit for optimal passform
  • Forsterket med gummikallosjering
Rebel Lite GTX® fjellsko fra Scarpa er en bestselgende fjellstøvel for brattere og tøffere turer. Dette er en vanvittig stabil og presis tursko som dekker et svært stort bruksområde.

Overdelen består av en kombinasjon av L-Tech nylon, Microtech vannavstøtende stoff og 1,8 mm semsket skinn. I tillegg har fjellstøvelen GORE-TEX®-membran som gjør skoen vanntett samtidig som den puster. Den er også laget med Scarpas Sock-Fit som gjør at støvelen sitter veldig godt på foten og får en optimal passform.

Tåpartiet har gummikallosjering for ekstra beskyttelse og slitestyrke, og yttersålen i grovmønstret gummi gir sikkert grep i utfordrende terreng. Fjellstøvelen er også stegjernskompatibel.

Scarpa Rebel Lite GTX® fjellstøvel er kanskje markedets mest anvendelige fjellstøvel, og passer godt til toppturer, alpinklatring og turer i krevende terreng.

Produktspesifikasjoner:
Skaft: Halvhøy
Vekt: 580 gram (str 38)
Overdel: L-Tech nylon, vannavstøtende Microtech og semsket skinn
Membran: GORE-TEX®
Mellomsåle: Støtabsorberende
Yttersåle: Grovmønstret gummi / RE-ACTIVE
Forsterkning: Gummiforsterkning på tåparti

Vedlikeholdstips:
Fjellstøvler i semsket skinn bør sprayimpregneres for å opprettholde lærets egenskaper. Bruker du voks på slipt/børstet lær vil læret etter tid både ligne på og oppføre seg som glatt lær.

Størrelsesguide - Scarpa - Dame

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer