ADIDAS ULTRABOOST 20ADIDAS ULTRABOOST 20

Sjekk prisen!


Sweet Protection CRUSADER Gore-Tex Infinium!Crusader GTX INFINIUM™ er Sweet Protections varmeste og mest komfortable skibekledning, og den eneste i sitt slag som bruker GORE-TEX INFINIUM™ -membran. Den spesielle membranen, i kombinasjon med isolasjon av Thermolite Active, sørger for vannavvisende, myke og komfortable plagg som også ser bra ut på.

ADIDAS ULTRABOOST 20
ADIDAS ULTRABOOST 20
ADIDAS ULTRABOOST 20
ADIDAS ULTRABOOST 20ADIDAS ULTRABOOST 20


Sweet Protection CRUSADER Down JacketCrusader down jacket er Sweet Protections varmeste jakke for frikjøring. Boblejakken er laget med en perfekt kombinasjon av dun i 650 fyllkraft, og PrimaLoft® Silver HiLoft Ultra for å få best mulig ytelse fra begge. Dunjakken er vann- og vindtett med 10K/10K-membran. Andre funksjoner inkluderer lang passform for ekstra værbeskyttelse, laminerte kammer for et førsteklasses utseende, to håndlommer, én kortlomme og snølåser ved håndleddene. Og selvsagt kan den brukes som en varm og kledelig vinterjakke utenom skiløypa også.

ADIDAS ULTRABOOST 20ADIDAS ULTRABOOST 20
ADIDAS ULTRABOOST 20ADIDAS ULTRABOOST 20


Sweet Protection SUPERNAUTSupernaut-kolleksjonen består av lette, funksjonelle og allsidige plagg som passer svært godt for bakkekjøring. Både jakkene og buksene har flere smarte lommeløsninger, og jakkene har hette tilpasset hjelm. Plaggene isolerer og beskytter uten at det går på bekostning av bevegelsesfrihet og komfort.

ADIDAS ULTRABOOST 20ADIDAS ULTRABOOST 20


Sweet Protection INTERSTELLARInterstellar er en meget sterk frikjøringsbrille med stort synsfelt fra Sweet Protection. Brillen er laget med en karbonfiberforsterket ramme og GORE® sikkerhetsventil som forhindrer at linsen deformerer seg ved trykkforandringer eller slag. Sweet Protections Excenter-teknologi lar deg fort og enkelt skifte linse uten å ta på linseflaten. Linsen er laget med Sweet Protections unike RIG™-linseteknologi som øker kontraster vesentlig på dager med dårlige lysforhold. Den indre linsen er laget med antiduggteknologi og sørger for at du alltid har klar sikt.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer