Norge har mye natur som bare venter på å oppleves. Norheims mål er å gjøre den norske naturen tilgjengelig for flere.

Skal man komme litt lenger inn i skogen, eller litt høyere opp, handler mye om lyst og motivasjon. Riktig klær og utstyr er en viktig motivasjonsfaktor, og nødvendig for å få maks ut av turen. Norheims mål er å utstyre det norske folk med moderne kvalitetsklær, og gjøre veien til store opplevelser kortere.

Om Norheim

Norheim ble grunnlagt på Gjøvik i 1939, og har siden da vært en sentral del av norsk skisport og friluftsliv.

På 1980-tallet leverte Norheim den offisielle bekledningen til den norske OL-troppen under vinterlekene i både Lake Placid og Calgary. På begynnelsen av 90-tallet bar også langrennslandslaget racing-dresser fra Norheim.

Norheim har framstått i mange ulike drakter, fra det tradisjonelle til det moderne, og alltid med fokus på teknologi og funksjonalitet. Vi vil alltid være tro mot en enkel misjon, å levere kvalitetsklær skreddersydd for skisport og norsk natur.

Norheims skandinaviske designteam jobber kontinuerlig med å utvikle klær tilpasset den norske naturen. Vi har alltid fokus på å designe plagg av høy kvalitet med god passform, og unngå fordyrende og unødvendige detaljer.

Testet i naturen

Norheim har produsert klær til ski- og friluftsbruk i 80 år, og vet hva som kreves for at du skal kunne fokusere på det som er viktigst. Opplevelsen.

Hvis våre kunder kan konsentrere seg om opplevelsene naturen byr på, og kanskje gå litt lengre, eller klatre litt høyere, uten å bekymre seg for om de blir våte eller kalde, har vi bidratt med det vi kan best. 

Siden Norheim ble grunnlagt på Gjøvik i 1939 har det skjedd mye med tekstilindustrien. Dagens klær er både mer holdbare og komfortable. En turbukse skal være solid og samtidig behagelig mens skalljakken skal holde deg tørr samtidig som du ikke blir klam. Det er dette Norheim kan og vi har hele tiden utviklet oss i takt med kravene fra kresne kunder.

Norheims turkolleksjoner fra Granitt- og Rondane har en tidløs design og kvalitet som skal vare. Er du nøye når du velger noe nytt, og tar vare på Norheim-plaggene dine, passer de på deg og hjelper deg ut på naturens små og store eventyr, vinter som sommer.

Norheim-barn
Norheim-barn

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!