Historien om Fjällräven startet med en manns visjon om å gjøre naturen tilgjengelig for flere.

Åke Nordin fra Örnsköldsvik i Sverige var ikke var fornøyd med datidens ryggsekker. Med sin mors symaskin og sin fars verktøy snekret gründeren sammen en ryggsekk med treramme. Sekken fordelte vekten over hele ryggen og Nordin kunne bære mer. I 1960 grunnla Nordin Fjällräven, og lanserte sitt første produkt som var en ryggsekk med aluminiumramme. Sekken vakte fort interesse fra flere erfarne fjellfolk og jegere.

På 1960- og 70-tallet, ble Fjällräven drevet fremover med Nordins tro på at det alltid finnes en praktisk løsning på utfordringene. Produktsortimentet ble utvidet med telt, soveposer, jakker og bukser. Greenland Jacket, Expedition Down Jacket og Kånken-ryggsekken har siden da blitt klassikere og Fjällräven har laget tidløse og funksjonelle produkter for bruk i naturen - basert på naturens nådeløse betingelser.

Det som kjennetegner mange av produktene fra Fjällräven, er at de har blitt "generasjonsprodukter" fordi de har en fantastisk slitestyrke. Her har det unike materialet G1000 spilt en viktig rolle. G1000 ble opprinnelig utviklet som teltduk, men har vært ryggraden for flere av Fjällrävens tekstilprodukter. Ettersom produktene varer lenge bidrar de også til at miljøbelastningen reduseres.

 På 80-tallet og 90-tallet handlet det mer og mer om geografisk ekspansjon for Fjällräven. Først inntok de svenske friluftproduktene Skandinavia, så ble de solgt i butikker lenger sør i Europa. Det å tilby klær og utstyr var ikke nok for Nordin. Han ønsket å inspirere alle til å komme seg ut i naturen, uansett hvor du bodde. Filosofien var, jo flere mennesker som opplevde naturen, jo mer sannsynlig er det at de vil ta vare på den.

Naturen er viktig, og hos Fjällräven har de lagt vekt på bærekraftig utvikling og å utvikle seg på naturens vilkår.

Gsport har et stort utvalg av klassiske bestselgere fra Fjällräven for dame, herre, barn og junior innen turbukser, turjakker, ryggsekker, telt og soveposer.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!