Klubbavtale - vi ønsker samarbeid med din klubb

G-Sport/G-MAX er Norges største sportskjede og er meget godt forankret i klubbmarkedet over hele Norge.

Vi har årelang erfaring fra forskjellige typer klubbarbeid og har en tydelig visjon om også i fremtiden være den lokale klubb og forening sin samarbeids partner. Vi ønsker alltid å være et trygt og riktig valg for din klubb!

Vårt store vareutvalg samt samarbeide med de beste utstyrsleverandørene vil alltid gi klubben en god til gang på de nødvendige og ønskelige kolleksjoner. I tillegg er det tilgang til et bredt utvalg av utstyr, rekvisita, medisinsk og hva det måtte være som trengs i en klubb sin drift.


Riktig utstyr er med på å gi den viktige go'følelsen

Vi hjelper klubben med utstyrsavtale, valg av kolleksjoner, struktur i klubbsortiment og ikke minst god tilgjengelighet på det valgte utstyr. De fleste butikkene har trykkpresse for lokal og rask trykking av logoer/nummer/navn m.m. på drakter og eventuelle andre tekstiler. Dette bidrar til rett profilering og synlighet for laget! Våre lokale klubbansvarlige besitter en god kompetanse innen området og kan gi råd og veiledning for riktige valg, og ikke minst sørge for at samarbeidet fungerer slik klubben ønsker. Vi bestreber oss på å fremstå profesjonelt og på å gi klubben som samarbeidspartner en aktiv og sportslig profil, et fordelaktig utbytte av en avtale og en leverandør for fremtiden.

 

Mer enn bare klubbutstyr

G-Sport/G-MAX har et stort utvalg av sportsutstyr, men også alt annet som finnes i en moderne sportsbutikk og som gjør et samarbeide interessant også for et hvert medlem. Den lokale G-Sport/G-MAX butikken kan f.eks. tilby handlekvelder for medlem-mene, tilpassede medlemstilbud, digitalt medlems kort knyttet opp mot medlemshandel m.m. Dette betyr en god og hyggelig handel med et godt vareutvalg i butikker med kundevennlige åpningstider! Vi stiller også etter avtale gjerne opp på deltakelse på arrange-ment, cup’er, medlemskvelder og annet som fremmer klubben og bidrar til å gjøre klubben interessant ovenfor medlemmene og samarbeidspartnere innen andre kategorier.

 

Sortiment og utvalg

Denne klubbkatalogen er ment å gi dere en god innsikt i noe av vårt vareutvalg, men med så stort sortiment og mange store anerkjente leverandører vil ikke alt være presentert her. Finner du ikke det du ser etter ta kontakt med den lokale butikken. Det meste i katalogen er lagerført i butikken selv om dette kan ha lokale variasjoner. Med en klubbavtale hos oss vil også klubben og medlemmene i tillegg kunne finne sine spesifikke produkter der neste gang de besøker oss. På de oppgitte priser i katalogen vil eventuelle klubbetingelser som fremgår av en samarbeidsavtale bli fratrukket. I håp om en suksessfull sesong for din klubb både på og utenfor banen.

 

Ønsker du mer informasjon?

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud til klubben, ta kontakt med nærmeste G-Sport/G-MAX butikk eller med Niklas Brajic, niklas.brajic@gresvig.no

 

G-Sport/G-MAX

Mest sport for pengene

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!