Barnehagestart

Barnehagejente med sekk og blomster

Sommerferien er på hell og snart er det klart for barnehagestart for både små og litt større barn. Barnehagestart trenger alltid planlegging. Kanskje barnet ditt begynner i barnehagen for første gang? Uansett behøver lek og læring riktig utstyr - uansett vær. Derfor har vi i G Sport samlet råd og tips for å hjelpe deg som forelder, slik at du og barnet ditt kan gå et fint barnehageår i møte.

Velg riktig sekk

Å velge en god sekk, med gode bæreegenskaper og ergonomisk passform er svært viktig for å unngå belastningsskader. Derfor er det alltid lurt å ta barnet med i butikken for å prøve sekken før du kjøper.

Kle barna riktig

For at barnet skal holdes tørt og varmt hele dagen, er det viktig å kle barnet riktig.

Barn bør følge trelagsprinsippet for maksimal komfort og funksjon.Det er bedre med flere lag tøy, enn få tykke plagg. Flere plagg sikrer isolerende luft mellom plaggene. Det er også lettere å regulere temperaturen ved å ta av, eller på, seg et plagg.

Sko, støvler og sokker til barn 

Riktige sko eller støvler og gode sokker gjør at barnet holder seg varm og tørr på føttene. Da blir utetiden blir enda morsommere!

Fuktige barneføtter fryser raskt og det er ikke bare fuktighet utenifra som er problemet. 

Lurt å ha

Det er vanskelig å lage en fasit over hva slags utstyr man trenger i barnehagen. I noen barnehager er det matbokser, drikkeflasker og annet utstyr til disposisjon, mens i andre barnehager er dette foreldrenes ansvar. Men er det noe alle barnehagebarn trenger, så er det gode klær og sko.

Vi har samlet noen produkter som kan være lurt å ha!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!