Rab Microlight dunjakkeRab Microlight dunjakke

Vi gleder oss til vinteren! Gjør du?

Her ser du et utvalg spennende nyheter som kommer hos INTERSPORT denne vinteren. 

Adidas Solar Boost Løpesko

HEAD KORE

Head Kore ble laget på bakgrunn av et ønske om en toppturski som fungerer til freeride, som flyter i løs snø, og som man kan ha det gøy med når man gir gass i bakken.
Head Kore skulle vise seg å bli den største suksessen fra Head noensinne, og i år utvides serien med to nye modeller rettet mot kvinner – Kore 93W og Kore 99W. Skiene er bygget med den samme revolusjonerende konstruksjonen som resten av Kore-familien, men vekt, monteringspunkt og fleks er tilpasset kvinner.

Head Kore 99W ble kåret til testvinner i Ski Magazine, og skien omtales blant annet som dette:

«The new Kore 99 W made our lady shredders feel things—good things. As one tester put it: “This ski has some special sauce that blends a feathery, lightweight feel with a strong backbone.” That special sauce is Head’s winning combination of incredibly light graphene in the tip and tail to reduce weight, a honeycomb-shaped material known as Koroyd that adds elasticity and flexibility to the ski, and a karuba wood core that’s dense yet light and incredibly responsive. These elements make the Kore 99 W a seriously special ski, one that not only performs well all over the mountain and in all snow conditions, but one that will perform for anyone, in all kinds of terrain.»


I butikk fra uke 42. 

n

RAB BATURA II

I 1981 ble Rab etablert og målet har siden den gang vært å produsere utstyr som presterer selv under de mest ekstreme forhold. 
Rab bestreber seg på å produsere klær og utstyr som er slitesterkt, av høy kvalitet og som er ment for å repareres heller enn å erstattes. 

Rab Batura II er en teknisk dunjakke som gjør seg godt ute i kulden, og som både passer for frilufstliv og hverdagsbruk. Den har vannavvisende Pertex Shield® yttermateriale, og 100% nylon på innsiden med en vannsøyle på 10 000mm. 
Jakken har Box Wall konstruksjon i dunkamrene som gjør at dunet holder seg på plass og ikke synker sammen. 

Rab Batura II har flere smarte lommeløsninger, og hjelmkompatibel hette. 
Jakken har justering rundt håndleddene og i livet. Den kan pakkes ned i medfølgende pakkepose. 

Kommer for salg i november. 

Adidas Solar Boost Løpesko

SWEET PROTECTION

Sweet Protection ønsker å inspirere alle utendørsentusiaster, og kjernefilosofien deres når det kommer til design er «Sterkere, lettere, bedre». De kombinerer bransjeledende innovasjon med det fineste håndverk for å skape de sikreste og mest avanserte hjelmene, kroppsbeskyttelsen og tekniske bekledningen som er å få.

Supernaut Shield Jacket er en svært funksjonell mellomlagsjakke. Den er konstruert med et lengre bakparti i et stretcy materiale. Jakken har vindpanel på brystet og på armene. 

Crusader GORE-TEX INFINIUM Jacket er Sweets varmeste og mest komfortable skijakke. Dette er det eneste skitøyet som som bruker GORE-TEX INFINIUM-membran, og i kombinasjon med isolasjon laget av Thermolite Active, blir dette et produkt som både ser bra ut på og føles mykt.
Jakken har snøskjørt, glidelåsventilasjon under armene og snølåser ved håndleddene. Den er vanntett, insulert og har lav vekt og gode pusteegenskaper

Kommer for salg i november. 

 

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer