Intersport leier ut toppturutstyr i en rekke av våre butikker. Vi har valgt å gjøre dette gjennom et samarbeid med Dynafit, som er et av de ledende merkene innen topptur. Det er stadig flere av butikkene våre som tilbyr leie av toppturutstyr. Se butikkoversikt under!

-Ideen bak er at kundene skal møte ansatte som kan topptur, og som har fått egen opplæring i bruk av Dynafits produkter. Behovet for ekspertise er vesentlig når man skal velge rett utstyr for toppturer, og i Intersport sine topptur butikker vil du få de rette anbefalingene. Det er svært viktig med en god innføring i hvordan utstyret fungerer, og ikke minst må man også tenke sikkerhet.

Vi hører hele tiden fra folk som har vært på topptur for første gang. Det er sjeldent de beskriver noe annet enn en fantastisk opplevelse. Før du legger ut på din første topptur, så anbefaler vi at du lytter til erfarne toppturfolk og at du tenker sikkerhet. Skal du gå i bratt terreng bør du være med på en organisert tur sammen med en guide.

-Toppturer er en fantastisk aktivitet, og det er lett å skjønne av mange blir bergtatt over de flotte natur opplevelsene som følger med. Ser du etter turtips, anbefaler vi gjerne Toppturer i Norge. Den lille snøskredboka gir også en fin bevisstgjøring for de som ikke har kunnskaper om skred, og boka er samtidig en god introduksjon til hvordan du kan ferdes trygt i fjellet. Begge bøkene får du kjøpt hos Intersport. Toppturer er også på vei til å bli den nye fjellskituren for hele familien!


KOMPETANSESENTER

Intersport Beitostølen Intersport Sogndal, Intersport Ørsta

TESTSENTER

Intersport Fagernes Intersport Filefjell Intersport Finnsnes Intersport Gol Intersport Lillehammer Intersport Molde, Intersport Mosjøen Intersport Oslo Sentrum Intersport Åndalsnes

TOPPTUR-BUTIKKER

Intersport HønefossIntersport Kristiansand SkippergataIntersport Kristiansund FuturaIntersport Sandnes Tinghuset, Intersport Sørlandssenteret, Intersport Sortland Skibsgården, Intersport Liertoppen, Intersport Mandal