Blogg

Størrelsesguide Diamant og Nakamura 2019

Størrelsesguide nakamura og DiamantStørrelsesguide nakamura og Diamant

Det finnes ingen fasit på hvilken størrelse du skal ha på sykkelen, det viktigste er at du du sitter godt og uanstrengt.

Alle størrelser på sykler er veiledende og individuelle preferanser kan forekomme. Dersom du er usikker på hvilken sykkel som er riktig for din høyde og anatomi, anbefaler vi å ta kontakt med din nærmeste butikk eller kundeservice.

Er du ferdig utvokst og midt mellom to størrelser, anbefaler vi deg å velge det største alternativet fordi den mest sansynlig gir deg en mer avslappet sittestilling, men dette er ingen regel. Det beste er å prøve forskjellige sykler for å finne den som passer deg best.

Ved kjøp av sykkel til barn anbefaler vi det motsatte. Velg heller en sykkel som er litt for liten enn en som er litt for stor. For barn er det viktig å prioritere sikkerhet og ikke kjøpe en sykkel barnet skal vokse inn i. En for stor barnesykkel blir lang og tung å manøvrere og utgjør en unødvendig sikkerhetsrisiko. Velg heller en sykkel som gir barnet gode minner og lyst til å sykle mer.

Barnet bør nå bakken med føttene når det sitter på setet. Det er også viktig å sjekke at barnet når frem til bremsen og har lange nok armer til å svinge styret tilstrekkelig.

 

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer