Salomon- Time to play

Salomon har skodd franske fjellgeiter siden 1947. Siden den gang har utøvere med både sommer- og vinterantrekk tatt gullmedaljer med Salomon-utstyr.

Opprinnelsen

I 1947 åpnet familien Salomon et verksted i den franske alpebyen Annecy. I starten produserte verkstedet tresager og stålkanter til ski. Motivert av sin lidenskap for å leke i vinterfjellet, produserte Salomon sin første alpine skibinding I 1957. «Le lift» var starten på det som raskt vokste til å bli verdens største produsent av bindinger og i 1972 solgte Salomon mer enn én million par bindinger.

Utviklingstrangen i Salomon fortsatte og i 1979 lanserte de sin første alpinstøvel. Året etter fulgte de opp med både langrennstøvel og langrennbinding.

Salomon løp

Etter å ha solgt 10 millioner alpinstøvler og 5 millioner langrennstøvler på ti år, lanserte Salomon sin første ski, alpinskien S9000, i 1990.

Salomon tursko ble introdusert i 1992 og snowboard med støvler og binding i 1997. I 2001 introduserte Salomon den første versjonen av terrengløpeskoen XA, samtidig som de også lanserte sin første kolleksjon med vinter- og softshellbekledning.

Salomon leker fortsatt i fjellet

Terrengløpeskoene fra Salomon blir av mange regnet som verdens beste. Meritterte stiløpere som spanske Killian Jornet og svenske Emelie Forsberg sverger til terrengløpesko fra Salomon. De er begge del av Team Salomon running.

Flere av terrengskoene til Salomon er moderne klassikere som stadig vender tilbake i ny design. Speedcross og XA er to av skoene som har vært på markedet i mange år og som pusher utviklingen av terrengløpesko fremover.

Hos Intersport fører vi mye av det beste Salomon kan by på av løpeutstyr. Velger du Salomon, får du kvalitet designet i samarbeid med topp-utøvere og ildsjeler.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer