Lang historie og store navn.

Reeboks historie startet i 1895. Joseph William Foster designet sine første piggsko for baneløping i farens godteributikk i Bolton, England. Etter hvert som Fosters ideer utviklet seg grunnla han J.W Foster. Da han senere begynte å samarbeide med sine sønner, skiftet de navn til J.W. Foster and Sons. De åpnet fabrikken Olympic Works, som raskt ble kjent blant idrettsutøvere for sine revolusjonerende løpesko. Selskapet begynte å markedsføre skoene med Storbritannias flagg, Union Jack og skoene ble brukt av britiske utøvere i de Olympiske leker og andre store mesterskap.

Reebok
Crossfit

Navnet Reebok, fant barnebarna til grunnleggeren i en Sør-Afrikansk ordbok. Reebok er det afrikanske navnet for en type afrikansk antilope.

 

Selskapet utvidet etter hvert til tennis-, aerobic- og basketballsko og ble ledende innen atletisk fottøy. Mer enn 100 profesjonelle idrettsprofiler brukte fottøyet med signaturteknologien Reebok Pump på 90-tallet. Shaquille O´Neal, Allen Iverson, Ryan Giggs, Venus Williams og Floyd Mayweather Jr var noen av utøverne som signerte avtale med Reebok på 90-tallet.

Ryan Giggs

Reebok har også samarbeidsavtaler med profiler som ikke er idrettsutøvere. Jay-Z, 50 Cent, Nelly, Scarlett Johanson, Ariane Grande, Cardi B og Gal Gadot er noen av kjendisene som har kontrakt med Reebok.

Gal Gadot
Ullundertøy

I August 2005 ble Reebok kjøpt opp av Adidas. Reebok fortsatte likevel driften under eget navn.

I 2010 begynte Reebok satsingen på crossfit. Reebok lanserte sko og treningstøy designet for crossfit, samtidig som de gikk inn som sponsor i store fitness-arrangementer og åpnet egne crossfit-studioer.

I dag eies Reebok fortsatt av Adidas, men har eget hovedkontor i Boston, USA.

Ski

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!