Det skal være enkelt å trene i ferien

trening

Ferie betyr fri og tid til å slappe av, men det betyr også at man har mer tid til å trene. Ta med deg litt utstyr og tren styrke før frokost, løp en tur på formiddagen, eller ta en svømmetur i lunsjen. Enten du ferierer i en storby, til fjells eller på en strand, treningen lar seg lett gjøre, om du bare bestemmer deg for det.

Pakk med deg strikk

Man trenger ikke et helsestudio for å trene styrke. Med treningstrikker kan du få en god, effektiv og lettvint økt for hele kroppen med lite utstyr. De tar liten plass i kofferten og kan brukes til variert styrketrening. Vær kreativ og finn på egne øvelser eller gå inn på Youtube for tips. Har du to strikker i forskjellig størrelse og med ulik belastning, får du trent hele kroppen.

Tips til deg som skal løpe i sommer

Butikkhyllene er fulle av gode og lette løpeskonyheter. Hvis du har brukt joggeskoene dine i ett år eller mer, er det på tide å bytte dem ut. Vi anbefaler deg å prøve noen av lettvekterne våre. Sålen på de raske, lette skoene er mindre enn på skoene som er beregnet på mengdetrening, men gir deg god energiretur når du løper. Dette kommer til å gi deg raskere tid på din faste løperute.

Hvis du skal på storbyferie, gir løpeturer ferien en ekstra dimensjon. Oppdag en ny by med løpesko på beina før turistene har okkupert gatene og mens varmen fortsatt er behagelig. Se områder av feriestedet du ellers ikke ville sett og sleng deg på solsenga etter treningen med god samvittighet. Nye løpesko vi inspirere deg til å få mer ut av ferien.

Husk å ta med lette og komfortable treningsklær. Vi anbefaler å bruke klær i teknisk materiale når du skal løpe i varmen. De tekniske plaggene som er designet for trening, transporterer fukt bedre enn bomull. Fukten blir fraktet bort fra huden og du holder deg tørr når du trener. 

trening

Tren i vannet

Når varmen slår inn er det deilig å søke tilflukt i vannet. De fleste av oss svømmer mer i sommerferien enn resten av året, og noen lengder med bryst, rygg eller crawl får hjertet til å pumpe og muskulaturen til å brenne. Bruk noen minutter om dagen til å ta noen drag i bassenget og kjenn på den umiddelbare effekten. Et par svømmebriller og badetøy i bagasjen er alt du trenger.

Sommerferien er også høytid for barn som skal lære seg å svømme, men motivasjonen for å øve er ikke alltid tilstede. Med svømmebriller og dykkeleker blir det gøy. Gi barna utfordringer og finn på leker og konkurranser i vannet. Da blir det morsommere å lære å svømme.

Sommerferien er også høytid for barn som skal lære seg å svømme, men motivasjonen for å øve er ikke alltid tilstede. Med svømmebriller og dykkeleker blir det gøy. Det er morsommere for barna å lære mens de dykker og leker og ikke tenker på at de øver. Gi barna utfordringer og finn på leker og konkurranser i vannet. Da blir det morsommere å lære å svømme.

trening

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!