Garmin Fenix 5 X Plus - Den ultimate multisportklokka

Garmins bestselgende Fenix 5-serie har blitt oppgradert med nye, nyttige funksjoner. En av markedets beste treningsklokker har blitt enda bedre. 

Skal du ha en treningsklokke som kan brukes til sykkel, løp, skigåing eller annen trening, og ønsker det beste, er Garmin Fenix 5 X Plus klokka som gjelder. Den amerikanske produsenten av GPS-utstyr har laget en klokke i særklasse.

En gammel favoritt

Fenix-serien har vært toppmodellene til Garmin i flere generasjoner. Pulsklokkene er fullspekket med avanserte funksjoner og er den foretrukne GPS-klokken for mange utøvere som benytter seg av klokkers datafeedback. Garmin bruker gammel suksessoppskrift på sin nyvinning og legger til mange nye og nyttige funksjoner.

  • Fargekart og navigasjon
  • Forhåndslagret kart over Europa
  • Håndleddpulsmåling
  • Musikkspiller med 500 sanger
  • Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning
  • Trendline popularitetsruting viser deg hvor lokalbefolkningen løper
  • ClimbPro kontrollprogram gir informasjon om gjeldende og kommende stigninger
  • Mottar SMS og mail direkte på klokken
  • Vanntett ned til 100 meter

Kart og ruting

Alle klokkene i Fenix 5 Plus-serien har fått fargekart med popularitetsruting. Da kan du se hvor andre trener eller går på tur i området. På den måten kan du lett finne de beste og mest anbefalte rutene i området. Hvis du benytter deg av rundreisealternativet og angir en ønsket distanse, hjelper klokken deg også med å foreslå en løpe-, ski-, eller sykkelrute.

Ytelsesmålinger

Med klokkene fra Fenix 5 Plus kan du måle løpedynamikk og fysiologiske fakta som O2-opptak, melkesyreterskel og treningseffekt. Du kan også laste ned treningsplaner og treningsøkter som gir deg ekstra motivasjon til å trene skikkelig.

Musikk

Du kan lytte til musikk uten telefon med alle Fenix 5 Plus-klokkene. En klokke kan lagre 500 sanger og høres på med trådløse hodetelefoner via bluetooth. Du kan også synkronisere spillelistene på klokken med spillelistene du har laget på din musikkstrømmetjeneste.

Betal med klokken

Med Garmin Pay kan du betale for deg uten å ha med telefon, kontanter eller betalingskort. Hvis du registrerer kortet ditt i Garmin Pay holder det at du «swiper» klokken over trådløse terminaler med kontaktløs betalingsløsning. Ved hjelp av et par trykk vil du kunne betale og pengene bli trukket fra kontoen du har koblet opp mot klokken. Garmin Pay fungerer over hele verden. Dette er en oversikt over noen av betalingskortene som kan kobles mot Garmin Pay-funksjonen: Nordea Visa og Mastercard, Sparebanken Sør Visa, Danske Bank Mastercard, Landkreditt Bank Mastercard, SAS Eurobonus Mastercard, Eika Kredittbank Mastercard.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!