Crazy Safety

Sikkerhet kan være morsomt! Crazy Safety tilbyr en verden av kule og sjarmerende dyr som bare venter på å bli ditt barns beste venn.

Danske Crazy Safety tilbyr en serie av kvalitetshjelmer og sykkeltilbehør med leken design som gjør barna trygge i trafikken. Barn liker fart og spenning, og de elsker dyr. Får de en sykkelhjelm som ser ut som en hai, svart drage eller hvit tiger, kan hjelmen gjøre sykkelturen enda morsommere. Det har aldri vært lettere å få junior til å gå med hjelm.

Røde kinn, full fart og mye vilje. Hjelmene fra Crazy Safety er lette og komfortable å bruke. Opp bratte bakker, eller på lange turer. De luftige hjelmene holder barna avkjølte og er perfekte for eventyr. Crazy Safety vil bidra til å gi barnet ditt mulighet til å utvikle sine motoriske evner og ha en leken venn med på turen.

Crazy Safety
Crazy Safety
Crazy Safety
Crazy Safety

Sikker kvalitet

Finn riktig størrelse! Man bør måle hodet til barnet før man kjøper hjelm. Vi anbefaler å se etter en hjelm som har lufting, myke stropper og innvendig skum for optimal passform. Crazy Safety-hjelmene har en integrert LED-lykt bak i hjelmen som gjør barnet mer synlig.

Vær sikker på at hjelmen sitter skikkelig på juniors hode. Sett hjelmen på hodet og sjekk at stroppene former en trekant rundt ørene. Til slutt stilles hjelmen inn etter hodestørrelsen ved å skru på innstillingshjulet.

Dyrenes opprinnelse

Crazy Safetys sykkelprodukter er designet av danske Zdenko Oliver Santini, og forestiller dyr som kommer til live. Designeren har aldri vokst fra sin kjærlighet for tegneserier og ideen om å lage hjelmer som ser ut som dyr, oppsto da designeren selv gikk på barneskolen. Foreldrene ba han om å ta på seg sykkelhjelm når han skulle sykle til skolen, men han syntes hjelmen så rar ut. Santini dekorerte derfor sin egen hjelm med papp og isoporballer til den så ut som et krokodillehode. Da han kom syklende på skolen dagen etter, ville alle kameratene ha like hjelmer. Frøet var sådd, og i dag finnes det hjelmer, ringeklokker, sykkelhansker og sykkel-låser med 12 forskjellige dyremotiver.

Det skal kjøpes mye utstyr til et barn i løpet av oppveksten. Lærer man barna å ta vare på tingene sine, vil det spare lommeboka på kort og lang sikt. Sykkellåsene til Crazy Safety har samme dyredesign som sykkelhjelmene.

La barna starte en sikker sykkelsesong med en liten dose galskap og mye glede!

Crazy Safety
Crazy Safety
Crazy Safety
Crazy Safety

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!