Sov godt på varmt liggeunderlag

Mountain Equipment Aerostat Down 7.0

Med Aerostat Down 7.0 får du et liggeunderlag i særklasse. Kombinasjonen dun og luft gjør det både mykt og isolerende. Dette er et av de aller varmeste liggeunderlagene på markedet.

Når underlaget ligger i pakksekken tar det lite plass og veier lite. Dette er et perfekt liggeunderlag for deg som ønsker å bære lite, men få en varm og god natts søvn.

Aerostat Down 7.0

Lett å fylle

Når man skal slå leir etter en lang tur, ønsker man at det går så raskt som mulig. Det oppblåsbare liggeunderlaget Aerostat Down 7.0 fylles raskt med Mountain Equipments patenterte Windsock. Windsock er del av pakkposen og krever ikke ekstra plass. Når du har tatt liggeunderlaget ut av posen, kobler du posen til liggeunderlaget via en toveisventil, puster lett inn i posen og ruller den sammen. I løpet av få minutter har du rullet og presset nok luft til å ha fylt opp madrassen- uten ekstrautstyr eller unødvendige anstrengelser. Toveisventilen gjør at luft ikke siver ut mens man fyller opp madrassen.

Fordeler

  • Lav vekt (580 gram)
  • Liten pakkstørrelse
  • God varmeisolasjon (R-verdi 8,8)
  • Dunisolasjon (700 fillpower)
  • Toveis ventil
  • Forsterkede skjøter og underside
  • Integrert «pumpe»
  • Fylles raskt og lett med luft

Forsterket

Kondens kan være et problem for skjøter på oppblåsbare underlag. Kondensen kan få skjøtene til å sprekke og hele underlaget til å kollapse. Men på Aerostat Down 7.0 har Mountain Equipment laget skjøtene tykkere og mye sterkere. Dermed tåler skjøtene kondens bedre og har lengre levetid enn mange andre oppblåsbare liggeunderlag.

Undersiden av liggeunderlaget er laget av slitesterkt nylon. Stoffet minsker risikoen for punktering på steiner og kvister, og holder fukten borte mens man sover.

Spiralene inne i luftkamrene holder andedunen på plass når underlaget pakkes opp og ned. Dermed unngår man at dunen samles i noen deler av liggeunderlaget og at det dannes kuldepunkter der dunen har sklidd bort. Vi fører også Aerostat med syntetisk fyllmateriale.

Aerostat Down 7.0 lager lite lyd og du slipper å våkne når du eller noen av turkameratene bytter liggestilling. God søvn er viktig etter tunge turer i skog og mark!

Kjøp Aerostat Down 7.0 her!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!