Gregory sekker med lufting i ryggen

En Gregory-sekk er perfekt på varme sommerdager.

Det er deilig å være på tur i fint sommervær, men varmen kan også bli en belastning.

Kroppen skiller vanligvis ut mellom 1000 og 1500 milliliter væske per døgn. Er du aktiv i høy varme vil du svette mer. Klær som ikke puster og en sekk som sitter tett på ryggen vil føre til ytterligere svetteproduksjon og det lønner seg å redusere væsketapet der det er mulig.

Sekkene til Gregory er kjent for å være designet med praktiske og gjennomtenkte løsninger. Pustende materialer i skulderreimene og luftlommer mellom rygg og sekk gir Gregory-sekkene fortrinn for alle som ferdes i varmt klima, eller ikke liker å bli gjennomsvett på ryggen. En godt ventilert sekk fra Gregory har også lav vekt, en annen fordel når du skal bære i sommervarmen.


Gregory

  • Sekker med mange muligheter for individuell tilpassing
  • Kanskje ryggsekkmarkedets største innovatør
  • Detaljerte kvalitetsekker med gjennomtenkte løsninger
  • Lett tilgjengelig flaskeholder og solbrillefeste mens du går


Pakk sekken riktig

Hvis du pakker sekken riktig, legger du de tyngste gjenstandene cirka midt i sekken, inn mot ryggen. I mange sekker vil det føre til et konstant press på deler av ryggen og lite lufting. Takket være luftlommen mellom sekk og rygg kan du bære like mye i en Gregorysekk, uten å få den klamme følelsen på ryggen.  Når du har puttet de tyngre gjenstandene i sekken, kan du legge de letteste gjenstandene øverst i sekken og lengst bort fra ryggen. Bærer du godt, trives du bedre på tur!

Gregory sekk

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!