Slik fjerner du myggen

Thermacell myggjager

Mygg kan ødelegge gode turopplevelser. Med Thermacell Myggjager, holder innsektene seg unna.

Når du skrur på Thermacell Myggjager-apparatet varmes insektmiddelet opp og omdannes til gass. Gassen er ufarlig for mennesker, men giftig for mygg og knott.

Myggen har terrorisert mange av oss. Fisketurer i stille skogsvann, teltturer og grilling i park eller hage. Myggen kommer når det passer oss dårligst og ødelegger øyeblikk som kunne blitt fantastiske. Med Myggjager blir sommeren bedre.

  • Holder mygg og knott unna
  • 98 prosent effektiv i en radius på 20 kvadratmeter
  • Ufarlig for mennesker
  • Lett å ha med seg på fisketur, camping eller på balkongen
  • Lydløs
Thermacell myggjager

Derfor blir det mye mygg

Hvor mye mygg det er, avhenger av været. His det er kaldt, regner og blåser, holder myggen seg i ro. Da søker den tilflukt i vegetasjonen og venter på godværet. Med en gang vinden roer seg og sola titter frem, tar den til vingene.

Storflommen på Østlandet gjør at det blir mye flommygg i år. Flommyggen har utviklet seg i mange av dammene som ble igjen etter storflommen i vår og blir plagsom i områdene flommen rammet. Hvis været blir normalt i sommer vil de plagsomme insektene suge blod og livsglede ut av oss, helt til kulda setter inn. 

En dose holder myggen unna i fire timer

Før du skrur på Myggjageren skal du putte inn en «matte» med innsektsmiddelet D-Alletrin, i maskinen. Når du skrur på apparatet varmes matten opp og utsondrer gassen. Gassen er 98% effektiv i en radius på 20 kvadratmeter. Det utgjør stor forskjell, og du slipper å plages av mygg og knott.

Etter fire timer vil matten begynne å gå tom for innsektsmiddel. Har man behov for mer hjelp til å holde myggen unna, putter man inn en ny matte og får fire, nye myggfrie timer.

mr 9w myggjager

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!