PrimeTech Stove Set 2.3 L stormkjøkken
PrimeTech Stove Set 2.3 L stormkjøkken
Produktinformasjon

PRIMETECH Stove Set er det ultimate utekjøkkenet for turgåere. Et stormkjøkken med lavt drivstofforbruk og jevn effekt, men med full ytelse. Et kompakt kokesett med integrert brenner som gjør det svært enkelt å bruke og transportere.

Takket være PRIMETECH-kjelen med integrert varmeveksler og med effektiv beskyttelse mot vind, har kjøkkenet et forbruk på omtrent halvparten sammenlignet med tradisjonelle brennere. Ventilen til gassen har også en genial styreenhet som gir en jevn effekt selv om gassboksen er i ferd med å gå tom. I tillegg har ventilen en fininnstilling som gjør matlaging mer nøyaktig og mye bedre.

Brenneren er også veldig stille i forhold til andre gassbrennere. Den integrerte vindskjermen gjør kjøkkenet stabilt og mer effektivt. I tre enkle trinn er kjøkkenet klart for matlaging: monter brenner i vindskjermen, koble gassen og tenn kjøkkenet! Når du pakker alle delene sammen i pannen, dannes en kompakt, raslefri enhet.

Dette er et praktisk kjøkken som inneholder det du trenger for å lage et familiemåltid på tur. Noen velger å ta med stekepanne i settet.

PRIMETECH stormkjøkken 2,3 L leveres med to 2 stk 3-liters kasseroller med varmevekslere. Lokk i gjennomsiktig Tritan® med integrert sil og håndtak i varmebestandig silikon som gjør det lettere å slå ut varmt vann. Det smarte håndtaket er stabilt som et fast håndtak og fleksibelt som en tradisjonell gripetang. Den kan i tillegg låses i kokekaret for enkel og sikker håndtering.

Flere detaljer:
For 2-5 personer
Perfekt for lange turer, ski og andre utendørsaktiviteter
Vindbeskyttelse med integrert brenner
Regulator for finjustering og forbedret ytelse
En PRIMETECH -pot med varmeveksler og et keramisk slippbelegg
En kjele med hardt anodisert aluminium
Dekk med integrert lokk som håndteres i varmebestandig silikon
Håndtak
Piezo-tenner
Isolert oppbevaringspose
Gass er ikke inkludert
Høyde (mm): 135
Diameter(mm): 202
Effekt (W): 2000
Personer: 2-5
Vekt (g): 870

Primus · PrimeTech Stove Set 2.3 L stormkjøkken

Produkt nr.: 7330033905540
2.649 kr
PrimeTech Stove Set 2.3 L stormkjøkken tap for å zoome
PrimeTech Stove Set 2.3 L stormkjøkken tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først

Anmeldelser