undefined
undefined

Polar har gått foran og vist vei innen pulsmåling i over 40 år, og er med sine prisvinnende produkter førstevalget blant kunder verden over. Polar tilbyr et omfattende produktutvalg av pulsklokker, aktivitetsklokker og pulsmålere for nybegynnere, treningsentusiaster og profesjonelle utøvere.

Planlegg bedre, tren smartere og restituer fullt ut med den nyeste treningsteknologien. Multisportsklokkene fra Polar gir deg treningsdataene du trenger for å utfordre deg selv og forbedre prestasjonene dine.

Få støtte og veiledning til å nå aktivitets- og treningsmålene dine med en personlig trener på håndleddet. Gjør aktivitet til en naturlig del av hverdagen med en treningsklokke som veileder deg til å finne balansen mellom trening, restitusjon og hverdagslivet.

Eventyrlysten terreng- og friluftsentusiast? Ta treningen din til nye høyder med kompromissløs kombinasjon av robust og lett design, ultralang batterikapasitet og avanserte treningsfunksjoner.

Mål pulsen nøyaktig og pålitelig med en pulsmåler. Når du trener med pulsmåler, ser du hvor hardt kroppen jobber og du får tilgang til verdifulle treningsdata.

Se alt av tilbehør til din pulsklokke og pulsmåler.