Dette er INTERSPORT Norge

 

Fra januar 2020, bytter Gresvig AS navn til Intersport Norge. Samtidig starter konverteringen av alle G-Sport, Gmax og Sportshuset Outlet-butikker.

Innen 01.04.2020 skal alle butikkene i det tidligere Gresvig-systemet hete Intersport eller Intersport Outlet. Det betyr at 83 butikker konverteres til Intersport og at vi får
totalt 197 Intersport-butikker i Norge når konverteringen er gjennomført.

Historie:

Intersport ble etablert i Frankrike i 1968 av representanter fra Østerrike, Belgia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Norge, Sverige og Sveits.
I løpet av de seks påfølgende årene ble også Finland, Canada, Spania og Storbritannia en del av samarbeidet.

I dag har Intersport 6200 butikker i 58 land og omsetter for cirka 105 milliarder norske kroner i året. Intersport er med det verdens ledende sportskjede.

Om oss:

Ledelse 
Jobb hos oss

Det internasjonale hovedkontoret til Intersport ligger i Sveits. Hovedkontoret til Intersport Norge AS ligger i Østensjøveien 27 i Oslo.

Intersport International har flere egenproduserte merker. Blant annet McKinley, Nakamura, Etirel, Energetics, Pro Touch, Firefly og Tecnopro.
I tillegg har Intersport Norge tre egne merker. Sykkelmerket Diamant, barneskimerket Frost og tekstilmerket Norheim designes alle på hovedkontoret i Oslo


Besøksadresse:

Østensjøveien 27
0661 Oslo
PO Box
0102 Oslo 

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer