ingen tilfeldigheter

Vi som designer Nakamura er sykkelfolk, akkurat som deg. Vi er ikke proffsyklister, men liker å sykle som om vi er det. Med lidenskap og erfaring, designer vi sykler som leverer den råe sykkelopplevelsen.

Forskjellen ligger i detaljene. Våre sykler er satt sammen av komponenter som gir deg det lille ekstra for at du skal få maks ut av syklingen og muligheten til å prestere ditt ytterste.

Bak våre sykler ligger de samme følelsene du har når du sitter på sykkelsetet. Lidenskap, fokus, kvalitet og prestasjon. Vi tar ingen snarveier, og ingenting med Nakamura-syklene er tilfeldig!

Bikepacking gjennom Australia

Bikepacking er ikke et nytt fenomen, men har blitt veldig populært de siste årene. Kim Robertsen syklet Australia på tvers.

I år lanserer Nakamura en helt ny serie av ­gravel- og eventyrsykler. For å teste en av modellene ­skikkelig, sendte vi sykkel­­entusiasten Kim ­Robertsen ut på langtur, fra Perth til Brisbane, med den første sykkelen som rullet ut av produksjons­­hallen. Kim har gitt oss sine beste bike­packing-tips.

Våre vedlikeholdtips

Kribler det etter å komme i gang med sykkelsesongen? Forbered sykkelen nå, og vær klar til tur når forholdene blir gode.

En sykkel krever enkelt vedlikehold for å fungere optimalt. Tar du vare på sykkelen, får du en tryggere og sikrere sykkel med lengre levetid.

Det er ikke all verden som skal til. Justering av gir og bremser, rengjøring, rensing og reparasjon av sykkelkjede er forholdsvis enkle vedlikeholdsgrep du kan utføre selv. Her er noen tips på veien mot årets sykkelsesong.

Finn din nakamurasykkel

TERRENG

GRAVEL

LANDEVEI

HYBRID

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer