Medaljegarantisten Head

Head ski

For alpinistene i Head-teamet, var VM i Åre nok et vellykket mesterskap. Skiprodusenten kan vise til tre individuelle gull-, fire sølv- og tre bronse-medaljer.

Visste du forresten at de fleste norske topp-alpinistene kjører på Head? Axel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Alexander Aamodt Kilde og Ragnhild Mowinckel har alle samlet edelt metall i Sverige, men listen over medaljører på Head-ski er lang. Lindsay Vonn, Wendy Holdener, Johan Clarey og Alexis Pinturault kjører også med Head.

Resultatene viser at Head produserer noe av det desidert beste alpinutstyret i verden. Enten du skal konkurrere, eller bare kose deg, i og utenfor preparerte bakker.

G-Sport og Intersport er to av få butikker som selger Head ski i Norge. På G-MAX på Slependen, utenfor Oslo har vi vårt eget Head racing-senter. Mangeårig servicemann i World Cup, Gudbrand Smith-Erichsen, har tidligere hatt ansvaret for skiene til Axel Lund Svindal og flere av verdens beste skikjørere. Nå drifter han racingsenteret på Slependen, og gir profesjonell veiledning til de som trenger det. Ivrige alpinister fra hele Europa, benytter seg av hans kompetanse. Resultatet blir ofte gull, og nå gleder vi oss over VM-suksessen sammen med Head!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!