Kundeservice

 

velkommen til Intersport


Vi opplever for tiden tekniske problemer med å motta meldinger til vår kundeservice. Problemet gjelder både direkte e-postmeldinger og meldinger innsendt via vårt kontaktskjema. Problemet oppstod torsdag 20. okt. Vi jobber med å rette feilen.

I mellomtiden kan du sende oss en melding i innboks på Facebook, så svarer vi så raskt vi kan. Vi beklager ulempene dette medfører.


Om du ønsker å komme i kontakt med en av våre butikker ber vi deg om å ta direkte kontakt med aktuell butikk. Butikkoversikten finner du her. Du kan også bruke søk-i-butikk-funksjonen inne på produktsiden. Du vil da få opp hvilke butikker som har den varen du er på utkikk etter. Det er også mulig å reservere ønsket vare i butikk.

Du kan bytte og returnere produkter kjøpt på intersport.no i alle våre butikker. Les mer om våre bytte, retur og reklamasjonsbetingelser her.

Under ofte stilte spørsmål har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje dekker ditt behov for informasjon.

Fakturaspørsmål

Har du bestilt med faktura og har spørsmål vedrørende denne ber vi deg ta kontakt med Klarna direkte på telefon: 21 01 89 91

Klarna kan også kontaktes via https://www.klarna.no/support. Her vil du i tillegg finne svar på de vanligste spørsmålene.